Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Антицелюлітний набір "гаряче обгортання" top beauty 3в1 скраб

450 грн
Опис

Антицелюлітний набір "Гаряче обгортання" Top Beauty 3в1 скраб, обгортання гаряче, олія для тіла
Набір містить:
-антицелюлітна масажна олія "Папайя-грейпфрут" 200мл
-скраб "Папайя-грейпфрут" 200гр
-Гаряче антицелюлітне обгортання "Папайя-грейпфрут" 250мл
Гаряче антицелюлітне обгортання – це процедура косметичного догляду за шкірою, яка використовується для зменшення ознак целюліту та покращення зовнішнього вигляду шкіри. Процедура включає нанесення спеціального засобу на шкіру, яке зміцнює і тонізує її. Після нанесення засобу на шкіру тіло обертають харчовою плівкою або бандажами, які підвищують температуру шкіри. Це допомагає збільшити проникнення активних інгредієнтів у шкіру та сприяє вивільненню токсинів з організму через піт.
Гаряче антицелюлітне обгортання може мати різні тривалості – від 30 хвилин до години. Частота проведення процедури залежить від індивідуальних потреб кожної людини, але рекомендується проводити обгортання один раз на тиждень.
Активні компоненти: олія кісточок персика, тригліцерид капринів, оливкова олія, кокосова олія, екстракт ромашки, екстракт імбиру, кофеїн, екстракт апельсина, екстракт перцю чилі, екстракт водоростей фукусу, екстракт хвоща, екстракт таволги, екстракт.
Спосіб застосування:Перед обгортанням необхідно очистити шкіру за допомогою скрабу, підготувати теплі речі для закладення: великий махровий рушник або теплу ковдру. Якщо є так званий пояс-сауна, можна скористатися ще й ним – він посилить ефект розігріву. Суміш наноситься на проблемні ділянки. Потім потрібно обернутися харчовою плівкою, тепло укутатися. Обгортання наноситься на півгодини: цей час можна провести, лежачи на дивані під теплою ковдрою чи займаючись домашніми справами, фізичними вправами. Після закінчення терміну дії обгортання змити теплою водою. Виконувати обгортання можна не частіше ніж раз на 2 дні. Для досягнення видимого ефекту потрібно щонайменше 10-15 процедур перцевого обгортання.
Скраб "Папайя-Грейпфрут" для тіла відмінно відлущує сухі клітини, очищує пори та шліфує поверхню шкіри, покращує мікроциркуляцію та активно оновлює клітини. Скраб містить зволожуючі, тонізуючі компоненти і роблять м'якою шкіру як у немовляти.
Спосіб застосування: розподіліть невелику кількість скрабу по тілу круговими рухами від периферії до центру, уникаючи пошкоджених ділянок. Намочіть руки та ще трохи помасажуйте. Змийте і легко промокніть рушником.
Склад: мелені кавові зерна, морська сіль, Caprylic/Capric Triglyceride, олія виноградної кісточки, екстракт папаї, кокамідопропілбетаїн, ефірні олії грейпфрута та бергамоту, літсея кубеба, вітаміни А, Е.
Антицелюлітна масажна олія "Папайя-грейпфрут" - це косметичний продукт, спеціально розроблений для боротьби з целюлітом. Олія містить комбінацію активних інгредієнтів, що сприяють розщепленню жирових відкладень, покращенню мікроциркуляції та зняттю набряків. Активні компоненти, що входять до складу олії, зменшують жирові відкладення та стимулюють обмін речовин у клітинах. Екстракти рослин сприятимуть зняттю набряків, покращують кровообіг та розщеплення жирових клітин. Ефірні олії евкаліпта, ялиці, м'яти, розмарину, лемонграсу, камфорного лавра, чайного дерева та шавлії, надають стимулюючий ефект на мікроциркуляцію та покращують вигляд шкіри. Інгредієнти, що входять до складу даного засобу, мають антиоксидантні властивості і допомагають відновлювати шкіру.
При використанні антицелюлітного масажного масла рекомендується проводити масажні рухи проблемними ділянками шкіри для стимулювання кровообігу та поліпшення лімфатичного дренажу. Регулярне використання такого масла у поєднанні зі здоровим способом життя, збалансованим харчуванням та фізичною активністю допоможуть зменшити целюліт.
Антицелюлітна детокс-масло омолоджує, підтягує, розгладжує, розслаблює та пом'якшує шкіру тіла.
Спосіб застосування: візьміть трохи олії, розітріть легкими рухами в долонях і нанесіть на проблемні ділянки, особливу увагу приділяйте ділянці живота, сідниць та стегон. Прекрасно підходить для програми комплексної детоксикації організму.
Склад: олія персикової кісточки, олія виноградної кісточки, екстракт

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
  • Золотистий
Розмір:
  • 400мл
Призначення:
Антіцелюлітне
Продавець
jolly...
jolly_beauty_uk
Покров
40% виконаних замовлень
Була