Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Гідрофільна олія для душу (гидрофильное масло для душа)

198 грн
Опис

Тип засобу: Олія
Кілька примірників у наявності

Опис:
Гідрофільна олія для душу – це справжня інновація в світі косметики. Чудово допомагає при сухій, чутливій та схильній до подразнень шкірі. Чудово очищує шкіру, після змиття водою, не залишає жирної плівки.
Комплекс олій, котрі входять до складу, чудово зволожують шкіру та затримують в ній вологу. Олія мигдалевої та виноградної кісточок, жожоба та авокадо, мають омолоджуючу та тонізуючу дію, вирівнюють та покращують рельєф шкіри, підвищують її еластичність та пружність.
З гідрофільною олією для душу від ТМ «Chaban», Ваш похід у ванну буде значно приємнішим та довшим, тепер світ задоволення знаходиться у Вашій ванній.

Застосування:
Наносити на вологу шкіру, розтираючи легкими масажними рухами по всьому тілу долонями, до появи легкої білої пінки. Ретельно змити теплою водою. Підходить для щоденного користування.

Застереження:
Тільки для зовнішнього застосування. Запобігати потраплянню в очі. Зберігати в недоступному для дітей місці. Індивідуальна непереносимість будь-якого з компонентів.

Склад:
Олія мигдалевої кісточки, олія авокадо, олія виноградної кісточки, олія лісового горіху, олія жожоба, оливковий емульгатор (polysorbate 80), кокосовий емульгатор (polysorbate 20), ефірна олія жасміну, ефірна олія іланг-іланг, ефірна олія ветивер, ефірна олія сандала.

Умови зберігання:
Зберігати в місці, недоступному для прямих сонячних променів. При температурі від +5°C до +25°C.

Дата виробництва: знаходиться на упаковці.
Виробник: ФОП Чабан І. С., м. Вінниця.

Детальніше та весь асортимент нашої продукції дивіться на офіційному сайті:
*********************

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари