Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Конопляне мило ручної роботи.

40 грн
Опис

Тип засобу: Скраб

Подарунок для себе та близької людини! Натуральне мило ручної роботи.

Тут, у складі тільки найкраще! Мило утворює розкішну кремову піну із шовковистою текстурою, завдяки правильно підібраним оліям, а також гідролізованим протеїнам шовку та перламутру. Після застосування на руках залишається тонкий, дорогий аромат, а шкіра набуває здорового, доглянутого зовнішнього вигляду.

Склад: найніжніша олія пальми, зволожувальна олія оливки, олія кокоса, що очищає. Збагачено олією троянди, олією бутонів півонії та пелюсток фіалки, що уповільнює процеси старіння та старіння шкіри. Бурштинова кислота, вітамін Е, натуральний мильний камінь, біла косметична глина, бджолиний віск, натуральна англійська сіль, коралова пудра, Q10.

Конопляна олія має протизапальні властивості, які дають змогу зупинити будь-яке почервоніння, подразнення й запалення на шкірі обличчя. Крім того, вона ефективна у разі проблемної шкіри й акне. Воно не тільки абсолютно не закупорює пори, але й бореться вже з запальними процесами на шкірі. А подрібнене зерно ніжно скрабує й очищає пори, і шкіру від ороговілого шару.

Брусочки великі, приблизно 100 грамів, ціна 40 грн. за 1 брусочок. Практично за собоювартістю інгредієнтів!

Відсилання накладеною платежею без передоплату або за передоплатою, або ОЛХ-доставкою. Нова Пошта, Укрпошта, Justin, Meest-Express.

Мило в наявності. Пишіть, з радістюрегулюйте!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок
Продавець
user428590
user428590
Була

Схожі товари