Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Гель для душу від sovka skincare

145 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Гель

Кілька примірників у наявності

Цей гель для душу, як мед на серце — він пестить шкіру, а не лише ретельно її вмиває. Береже вологу, ніжно очищує та купає в хмарі густого аромату. Щоб після ванни тіло та душа відпочивали.

Обʼєм: 200 мл

У чому фішка:

Склад — він такий делікатний, що в сухості немає шансів.
Запах — кожен похід до ванної як ароматерапія.
Колір — схоже, ніби фруктову карамель розтопили в пляшечки.
Ефект: ніжний шовковий фініш після душу.

А якщо робити це регулярно, то: значно м'якша шкіра після води.

Alfonso Mango — Він пахне як мангове пюре, солодкий, густий аромат наповнить усю ванну, щойно відкриєш кришку. Цей аромат такий в’язкий, що одразу відчуваєш себе на тропічному острові.

Fruit Rainbow — Він пахне, наче солодкий фруктовий джем, який хочеться мастити на хліб. Тут поєдналися солодко-ванільний аромат дозрілого банана та свіжість соковитої полуниці.

Milk Shake — Він пахне, як ніжний банановий мілк-шейк, яким можна намастити все тіло. Аромат достиглого банана та легкі ноти ванілі одразу заповнюють ванну, щойно відкриєш кришку.

Love is — Він пахне, як улюблена жуйка з дитинства. Трохи аромату маршмелоу, який розтанув на язиці, та фруктова кислинка, яка розливається щойно ти відкриєш кришку.

Apple Lime — Він пахне, як лимонний пиріг, який щойно дістали з духовки. Схоже, ніби в банку начавили свіжих хрустких лимонів та залили все зверху яблучним конфітюром. Неможливо відірватися, варто лише відкрити кришку.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари