Всі категорії
Додати товар

Konoz carrot oil. олія з моркви. 125ml

350 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип засобу: Олія

Кілька примірників у наявності

Олія з моркви вважається дуже гарним засобом для зволоження та живлення шкіри, що дозволяє покращити обмінні процеси всередині клітин, а також прискорює регенерацію тканин. При цьому непогано справляється олія з різними шкірними проблемами (наприклад, вугрі, зморшки, прищі, почервоніння). Регулярне застосування дозволяє покращити колір та природні відтінки, бореться з пігментними плямами. Ще однією важливою функцією є властивості захисту від негативного впливу ультрафіолетового світла.

Застосовується: для зволоження шкіри, захисту від впливу сонячного світла, боротьба з пігментними плямами, живить, бореться зі зморшками та мімічними складками, прискорює процес регенерації тканин, ефективно при проблемній шкірі та різноманітних запальних процесах, почервоніння, висипки, для догляду та росту волосся , при їх випадінні, для відновлення після фарбування, сушіння, впливу лаку, гелю, мусу, збагачення шампунів, крему, у складі з іншими оліями ефірними, ароматичними та базовими, для масажу, для засмаги.

Спосіб застосування
Для тіла: нанесіть морквяне масло на шкіру і масажуючи розподіліть рівномірно на 10-30 хвилин. Можна додати кілька крапель улюбленого АромаМасло сандали, полуниці, ананаса або винограду, або будь-якого іншого, а також інші базові олії: жожоба, арган, зародків пшениці.
Для волосся: нанесіть олію моркви по всій довжині волосся від коріння до кінчиків. Масажними рухами, особливо в області шкіри голови, допомагайте краще вбратися олії. Тривалість процедури від 20 до 30-40 хвилин. Можна комбінувати з іншими базовими чи ефірними маслами.
Для засмаги: рекомендуємо змішати нерафіноване кокосове або оливкове в рівних частках. Наносите суміш у процесі та перед засмагою на сонці.
Для масажу: використовуйте у чистому вигляді або у комбінації з іншими засобами.
Для косметики: в шампунь, маску, кондиціонер для волосся або крем додайте пару крапель Морквяної олії.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Другой
Стать:
Для жінок

Схожі товари