Всі категорії
Додати товар

Зволожуючий та поживний мус для тіла

300 грн
Опис

Ніжна текстура крему надає необхідну турботу, зволожує, живить і насичує шкіру необхідними вітамінами і мікроелементами. Кокосове масло – це нерафінований продукт, що пройшов технологію холодного віджиму, дозволяє отримати найбільш високу біологічну цінність. Застосування кокосового масла сприяє підтримці здоров'я і краси будь-якого типу шкіри, а також володіє цілим спектром зволожуючих, що пом'якшують, захисних, антиоксидантних і поживних властивостей. Олії ши та какао, що також входять до складу, є цінними та незамінними у здатності впливати на синтез колагену та еластину, а також мають потужні відновлювальні властивості. Екстракти алое і бамбука служать додатковим чудодійним еліксиром і сприяють глибокому зволоженню, збільшенню пружності шкіри, мають антиоксидантні властивості, а також уповільнюють процеси старіння шкіри. Після застосування шкіра стає більш гладкою, м'якою і набуває ніжного ароматного шлейфу.

Склад: дистильована вода, масло ши, какао, льону, кокосового, рослинний емульгатор, екстракт бамбука, екстракт алое, аюрведичний порошок, алантоїн, Д-пантенол, аромакомпозиия на вибір.

Спосіб застосування: наносити крем на чисту шкіру до вбирання.Обов'язково використовуйте шпатель, щоб уникнути попадання бактерій і збереження стерильності емульсії. Зберігати в сухому і прохолодному місці. Об'єм: 200 мл Термін придатності - 3 місяці.
Додаткові характеристики:
Тип шкіри: Всі типи шкіри
Класифікація косметичного засобу: Натуральна
Дія: Підтягуючий
Дія: Пом'якшувальну
Дія: Зволожуючий
Призначення і результат: Відновлення
Призначення і результат: Захист
Призначення і результат: Заспокоюючий ефект
Призначення і результат: Пом'якшення
Призначення і результат: Зволоження
Тип засобу: Крем

Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?