Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Молочко длдя тіла "мілки-спрей"

280 грн
Опис

Не містить ПЄГ.
Неймовірно легке молочко для тіла, яке зволожує та насичує шкіру поживними речовинами, до того ж зручне у використанні. Відразу поглинається шкірою! Можна розпорошити на тіло та відразу вдягати одяг, що дуже зручно у ранковому догляді. Молочко підійде і для жирної шкіри, оскільки миттєво «провалюється» в шкіру, не залишаючи жирності та липкості. Чудово впишеться в літній догляд завдяки легкій структурі.
Мілки-Спрей упереджують втрату вологи, відновлюють еластичність шкіри. Роблять шкіру м’якенькою та шовковистою.

СКВАЛАН - сприяє природному зволоженню, перешкоджає розповсюдженню інфекцій, проникає глибоко в шкіру, пом’якшує та зволожує, має протизапальні та загоюючі властивості.

ФІТОСТЕРОЛИ КРАМБЕ (абісинської гірчиці) – чудово зволожують, формують бархатисту плівку, яка подібно вуалі надійно захищає від зовнішнього впливу.

СІРКА ВОДОРОЗЧИННА, органічна (МСМ) – є одним з компонентів НЗФ (натурального зволожуючого фактору). Покращує колагенові зв’язки , зберігаючи шкіру гладкою та молодою. Сприяє нейтралізації токсинів, впливає на відновлення та оновлення кліткової тканини.

МАГНІЙ АСКОРБІЛ ФОСФАТ – стабільна форма віт.С. - один з найбільш сильних антиоксидантів, захищає шкіру від окислення та УФ лучів. Відновлює та стимулює синтез колагену. Зменшує пігментацію та вирівнює тон. Покращую кліткове дихання, що робить шкіру більш пружною та сяючою. Виводить токсичні речовини, уповільнює процес старіння шкіри, формує нові колагенові волокна.

Д-ПАНТЕНОЛ – покращує зволоження, заспокоює чутливу шкіру, прискорює процес загоєння, має антибактеріальну дію.

Склад: сквалан, фітостероли крамбе, віт.Е, бетаїн, магній аскорбіл фосфат, сірка МСМ, Д-пантенол, екстракт сої/вівса, аромат на вибір
Товар виготовляється на замовлення

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари