Всі категорії
Додати товар

Лосьйон для тіла з екстрактом червоного апельсина images blood orange probeauty

245 грн -21% 195 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакування товарів у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Об'єм: 250 г, підходить для будь якого типу шкіри і віку. Поставляється у флаконі з дозатором, поміщенім у заводську упаковку.
Основні інгредієнти: екстракт червоного апельсина, гіалуронова кислота, нікотинамід, кераміди 3, екстракт меду.
Зволожуючий лосьйон для тіла з екстрактом червоного апельсина Images Blood Orange Body Lotion ідеально підходить для щоденного зволоження і живлення шкіри. Ідеально зволожує і живить шкіру, при цьому швидко вбирається і не залишає жирної плівки. Відмінно підходить для використання як вранці, так і ввечері.
Екстракт кривавого апельсина, який є основним компонентом засобу, захищає шкіру від впливу вільних радикалів і впливу шкідливих атмосферних факторів. Впливає на вироблення колагену, допомагає повернути пружність і еластичність эпидермису, розгладити дрібні зморшки, знімає набряки і припухлості. Також підвищується тонус шкіри, і знижується м'язова напруга. Сприяє очищенню жирної шкіри і підтримання її в здоровому стані, зволожуючи і заспокоюючи.
Лосьйон для тіла допомагає освіжити і навіть омолодити шкіру, володіє відбілюючим ефектом. Масло сицилійського апельсина є природним біоактивним засобом для підтримки молодості і здоров'я. Після застосування лосьйону, шкіра стає гладкою, шовковистою, зволоженою, пружною і сяючою зсередини. При регулярному використанні підвищується тонус шкіри, зникають дрібні зморшки і нерівності. Зволожуйте шкіру після кожного прийому душу або ванни, а так само вранці і ввечері.
Спосіб застосування: наносити лосьйон на тіло після кожного походу в ванну і результат не змусить себе довго чекати. Вам гарантована гладка, шовковиста та сяюча шкіра.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 250мл

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?