Всі категорії
Додати товар

* розпродаж* освіжний лосьйон для тіла з олією австралійського лимонного мирта * розпродаж*

355 грн -30% 250 грн
Опис

Освіжний лосьйон для тіла з олією австралійського лимонного мирта Tea Tree Therapy (США)

227 г

Розкішний освіжний лосьйон для тіла з олією австралійського лимонного мирта глибоко проникає й інтенсивно зволожує й заспокоює всі типи шкіри. Освіжний лосьйон для тіла є складником щоденного догляду за шкірою тіла. Продукт виготовлений на основі ефірної олії австралійського лимонного мирта (Backhousia citriodora), вирощеного без застосування хімічних добрив і пестицидів на плантаціях у Байроновій затоці в районі Нового Південного Уельсу. Дистиляція оливи проведена в парах води. У складі продукту природні рослинні інгредієнти гарантовано найвищої якості. Лосьйон для тіла з олією лимонного мирта надзвичайно багатий на поживні речовини, дбайливо зволожує й піклується про чутливу шкіру. Олія лимонного мирта з бадьорливим і надихаючим ароматом у комбінації з оліями макадамії, дерева ши, алое вера та вітаміном Е ефективно зволожує та знімає подразнення шкіри.

Лосьйон не містить продуктів тваринного походження, не тестований на тваринах, 100% веган, у складі олії немає парабенів, сульфатів, нафтопродуктів, ланоліну, глютену (клейковини), ГМО.

Застосування: масажними рухами наносьте на суху або злегка зволожену шкіру за потреби. Уникайте контакту з очима. Припиніть використання у разі виникнення подразнення.

Склад: деіонізована вода, гліцерилстеарат, стеаринова кислота, олія соняшника (Нelianthus аnnuus), олія насіння какао (Theobroma cacao), олія ши (Butyrospermum рarkii), цетеаріловий спирт, олія макадамії (Macadamia intgrifolia), олія винограду (Vitis vinifera), гліцерин, олія лимонного мирта (Backhousia citriodora), ксантанова камедь, екстракт листя алое вера (Аloe barbadensis), токоферол, гідроксид натрію, феноксиетанол.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Суха
Призначення:
Зволоження

Схожі товари