Всі категорії
Додати товар

Олія від розтяжок gz store 100 мл

229 грн

розпродаж до 10 Травень

160 грн
Опис

Натуральна олія від розтяжок – необхідний б'юті-продукт для догляду в період вагітності та для всіх, хто піклується про шкіру. У його складі мікс корисних для епідермісу олій та рослинних екстрактів. Вони благотворно впливають на стан ваших покривів, регенерують їх та підвищують тонус.

Вибираючи собі гіпоалергенне масло від розтяжок, вже незабаром можна побачити позитивну динаміку. Шкіра стає оптимально зволоженою, розтяжки, які були помітні, зменшуються, а рельєф стає більш однорідним. Також масло від розтяжок при вагітності підвищить еластичність епідермісу, перешкоджатиме появі рубців. При регулярному використанні тіло набуде доглянутого вигляду, стане пружним. Більше не з'явиться почуття дискомфорту від сухості, адже натуральний продукт перешкоджає дегідрації та дарує найприємніші відчуття.

Застосування: Натуральний засіб проти розтяжок підійде для шкіри будь-якого типу та віку. Рекомендуємо наносити його після душу щодня або за день. Воно зручне у використанні та відрізняється економною витратою завдяки флакону з дозатором.

У холодильнику в закритому флаконі протягом 6 місяців.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Жовтий
Розмір:
  • 100мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Об'єм:
100 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Зволоження