Всі категорії
Додати товар

El hawag. натуральна олія хельба (пожитник). 125мл

440 грн
Опис

Переваги Олія Хельба
Корисні властивості і застосування Олія Хельба засновані на його біохімічному складі: вітаміни А, С, Е, групи В, фолієва кислота, комплекс макро- і мікроелементів (залізо, селен, мідь, магній, калій, кальцій, цинк, йод, фтор та ін ), фітостерини, незамінні жирні кислоти, антиоксиданти, корисні ліпіди. Хельба (Фенугрік – trigonella foenum-graecum L.) це один з кращих засобів при простудних і легеневих захворюваннях, його використовують при грипі, бронхіті, ларингіті, сітусіте, пневмонії, бронхіальної астми, при затяжному хронічному кашлі. Масло Хелбі очищає від шлаків шлунок, кишечник і нирки, м’яко покриває пошкоджені стінки шлунка і кишечника захисною плівкою. Масло Хельба незамінне для діабетиків, тому що природним чином знижує рівень цукру в крові. Рекомендується при анемії і фізичному виснаженні організму. Це відмінний засіб для ослаблених після хвороби і видужуючих людей. Має сильні протизапальні властивості

Олія Хельба для жінок
Сучасні дослідження підтвердили, що Олія Хельба є чудовим засобом при жіночих захворюваннях. Насіння Хельба містять діосгенін, за структурою і дією схожий з жіночим статевим гормоном естрогеном. Стабілізує жіночий гормональний фон. Є сильним стимулятором, сприяє нормалізації менструального циклу. Допомагає зменшити дискомфорт при ПМС і в клімактеричний період, полегшує біль під час менструації .. У східних країнах жінки використовували і до цих пір використовують масло Хельба після пологів, щоб відновити виснажений організм і збільшити лактацію. Масло Хельба рекомендується при безплідді, яке викликане жіночими гормональними розладами, воно активізує вироблення фітоестрогенів і стабілізує гормональний фон. Підвищує лібідо.

Ефірна олія Хельба для збільшення грудей
У стародавні часи жінки в східному гаремі використовували Олія Хельба для удосконалення форм тіла і збільшення грудей. В даний час масло Хельба є найбільш популярним натуральним джерелом збільшення грудей, підвищення її пружності і поліпшення загального вигляду жінки.

Олія Хельба при клімаксі
Олія Хельба просто незамінне в період передменопаузи і клімаксу. Воно чудово підтримує здоров’я жінок, полегшує перехідний період і усуває дискомфорт під час менопаузи. Добре збалансовані жіночі гормони підтримують стабільність нервової системи і також покращують привабливий і здоровий зовнішній вигляд жіночої шкіри. Відсутність дискомфорту позбавляє жінку від стресу і покращує якість її життя.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
healt...
healthpyramyde
Супер-продавець
77% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?