Всі категорії
Додати товар

Ур'яж ксемоз очисна заспокійлива олія для душу uriage xemose cleansing soothing oil huile

1100 грн
Опис

Очисна заспокійлива олія ксемоз для душу та ванни прозорого кольору, без характерного запаху. З олійно-гелевою текстурою. Злегка піниться в долонях, легко змивається водою, не залишаючи неприємної плівки на шкірі. Випускається в м'якому тюбику 200 мл і в банках 500 мл і 1 літр.

Призначення
Для очищення, пом'якшення та зволоження шкіри тіла. Розроблено для сухої й дуже сухої шкіри, схильної до атопії. Для жінок і чоловіків, а також дітей. Без вікових обмежень.

Властивості
Очисна, заспокійлива олія Uriage Xemose Soothing Cleansing Oil — справжній порятунок для сухої й дуже сухої шкіри тіла, схильної до лущення та подразнень. Засіб із м'якою масляно-гелевою консистенцією делікатно очищає шкіру, усуваючи подразнення, свербіж і відчуття стягнутості. Олія підходить як для прийняття душу, так і для ванних процедур. М'яка гіпоалергенна формула дає змогу користуватися продуктом навіть маленьким дітям. 

Активні компоненти
Cerasterol-2F — запатентований комплекс високоактивних мікроелементів, який зміцнює та відновлює захисний шкірний бар'єр. 
Гліцерин — має антисептичні, зволожувальні та пом'якшувальні властивості, загоює дрібні ранки та пошкодження шкіри. Підтримує природний водний баланс у клітинах. 
Олія карите (ши) — містить цінні, високоактивні амінокислоти, які стимулюють обмінні процеси в шкірі, сповільнюючи процеси старіння. Забезпечує шкірі глибоке зволоження та живлення.
Термальна вода Ур'яж — освіжає й пом'якшує шкіру, усуває акне, запалення й подразнення. Заспокоює і відновлює дерму, підвищує її захисні властивості, уповільнює процеси старіння шкіри.

Результат
Чиста, зволожена, гладка шкіра. Усунення подразнень, свербіння та лущення.

Рекомендації до застосування
Потрібна кількість олії нанести на вологу шкіру тіла. Змити теплою водою.

Курс застосування
Підходить для щоденних водних процедур.

Не містить запашників, консервантів і мила. Гіпоалергенний.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
1 л

Схожі товари