Всі категорії
Додати товар

Гідрофільна олія для інтимної гігієни з молочною кислотою

250 грн
Опис

Чудова альтернатива синтетичним гелям і лужному милу. Не секрет, що засоби з поверхнево-активними речовинами чинять дуже згубний вплив на шкіру та слизові. Внаслідок їхнього застосування симбіотична мікрофлора порушується, а функція слизової, яка сама по собі дуже чутлива, слабшає. Однорідна текстура олії під час контакту з водою перетворюється на біле рідке молочко. Засіб створений спеціально для догляду за ніжною гіперчутливою шкірою. Не сушить, не змінює кислотності (PH), не викликає подразнення. Забудьте про зуду та дискомфорт! Завдяки гідрофільному складу дбайливо й ефективно очищає, пом'якшує та зволожує. Високоякісні базові оливи солодкого мигдалю, ромашки, звіробою, рисових висівок і виноградних кісточок надають заспокійливу, загоювальну, зволожувальну, регенерувальну, протигрибкову, протизапальну, оздоровлювальну та дезодорувальна дія. Екстракти зеленого чаю та ромашки мають сильні цілющі та освіжні властивості, чинять на шкіру протизапальну, протиалергічну, пом'якшувальну, знеболювальну, зволожувальну, регенерувальну, заспокійливу та ранозагоювальну дію. Композиція з ефірних олій дарує ніжний аромат і гармонізує.

Спосіб застосування: перед вживанням струсіть пляшечку. Нанесіть трохи засобу на слизову, недовго помасажуйте і тільки потім змочуйте водою. Олійна суміш перетвориться на більш звичну для використання емульсію. Після цього її легко змивати, засіб не залишає слідів на одязі та зайвого запаху.

Склад: олія ромашки, олія солодкого мигдалю, олія календули, олія чорного кмину, лісового горіха, рослинний емульгатор, екстракт ромашки, чистотілу, молочна кислота, ефірна олія лаванди, гіркого апельсина, кедра
Об'єм: 50 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Всі типи

Схожі товари