Всі категорії
Додати товар

Масажна антицелюлітна свічка в гіпсовому кашпо «pro.eco».

540 грн
Опис

Масажна антицелюлітна свічка в гіпсовому кашпо від української крафтової компанії «PRO.ECO».

Розміри: 9х6х7см, 160 мл

Матеріал підсвічника: високоякісний гіпс колір білий або чорний на вибір

Матеріал свічки: 100% натуральний соєвий віск, масло какао, кокосова олія, батер манго, батер каріте, олія зародків пшениці, олія жожоба, олія грейпфрута, органічна аромаолія

Масажні свічки - це новинка на косметичному ринку, яка використовується для масажу, догляду за шкірою, насолоди та релаксу. Така свічка стане невід'ємним атрибутом вашого домашнього SPA. Під час прийому ванни, вона створить необхідну розслаблену атмосферу та затишок, а після розтоплений віск використовується як живильний масляний догляд за тілом та сеанс ароматерапії. Завдяки органічним маслам какао, манго, ши, жожоба, зародків пшениці, що входять до складу, засіб надає пом'якшувальну, відновлюючу дію на шкіру, а ніжна композиція з ефірних олій благотворно впливає на ваш психо-емоційний стан. Розтоплене масажне масло допомагає рукам масажиста, м'яко проводити процедуру. Тактильні відчуття, від процедури, доповнюються теплом олії та ароматичним ефектом. Ніжні ковзаючі рухи не тільки приємні, а й корисні для кровообігу. Скутість м'язів знижується, больові відчуття, які були до процедури, проходять. Температура плавлення масел низька і є комфортною для шкіри температури.

Перше запалення свічки є найважливішим. Дайте свічці прогоріти, поки верхній шар воску не розтане. За звичай це 15-20 хвилин, залежно від розміру свічки. Це важливо, тому що віск має пам*ять, і якщо розтопиться лише частина воску, може утворитися тунель у свічці. Гніт потрібно обрізати до довжини 0,5 см перед кожни запалюванням. Це допоможе забезпечити рівномірне горіння та запобігти коптінню. Не потрібно задмухувати свічку, використовуйте спеціальний гасник (снаффер) або накрийте кришечкою, щоб фітіль не тлів та не було неприємного запаху диму. Не паліть свічку більше 3-х годин поспіль, щоб запобігти повному випаровуванню ароматичних олійок зі свчки. Не залишайте свічку без нагляду, особливо коли в оселі є дітки або тваринки. Встановлюйте на рівній поверхні, якомога далі від легкозаймистих предметів.

Доступні аромати (бажаний аромат вкажіть, будь ласка, в коментарі до замовлення):
Аромат: Sparkling Grapefruit (Ігристий грейпфрут)
Аромат: Day at the Spa (День у СПА)
Аромат: Oakmoss and Amber (Дубовий мох та бурштин)
Аромат: Moroccan Cashmere (Марокканський кашемір)
Аромат: Mountain Mist (Гірський туман)
Аромат: Mango and Coconut Milk (Манго та кокосове молоко)
Аромат: Black Cherry Merlot (Мерло чорної вишні)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 200мл
  • 150мл
Класифікація:
Натуральна Органічна Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антіцелюлітне Живлення Тонізуюче Зволоження
Продавець
shuld...
shuldikliudmila
Супер-продавець
83% виконаних замовлень
Була

Ще продаю