Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Мигдальна олія 250 мл, скляна ємність

200 грн
Опис

Олія мигдалю універсальна: її застосовують у медицині, косметології, кулінарії.

Позитивний вплив продукту на підвищення загального тонусу, перешкода старінню, поліпшення зовнішності.

Замінивши у своєму раціоні звичайну рослинну або оливкову олію мигдальною, ви неабияк покращите своє здоров'я й підвищите якість життя:

знизіть рівень холестерину в організмі;
полегште перетравлення жирної їжі, знизьте кислотність шлунка;
нормалізуєте артеріальний тиск;
поліпте зовнішній вигляд шкіри та волосся;
Підвищте життєвий тонус;
запобігайте ризику втрати пам'яті.

Олія рекомендують і для зниження ваги: лише одна чайна ложка продукту на день допоможе м'яко очистити організм і вивести зайву рідину.

Завдяки високому вмісту олеїнової кислоти, вітамінів і мікроелементів, продукт постійно використовується у вегетаріанській кухні та в раціонах людей, які ведуть здоровий спосіб життя.

З медичною метою мигдальна олія застосовують як зовнішній і внутрішній засіб, вона чудово загоює рани, знімає запальні процеси. Медики рекомендують вживати засіб у разі таких захворювань:

холецистит;
анемія;
бронхіт, астма, пневмонія;
невроз, безсоння, втома, зниження концентрації уваги;
гепатит;
цукровий діабет.
Крім цього, мигдальна олія активно застосовують у педіатрії, під час лікування стоматиту, попрілостей, шкірних захворювань, закрепів.

У фармацевтичній галузі використовують концентрати мигдальної олії для приготування мазей. Рафінований продукт застосовують як розчинник лікарських препаратів для ін'єкцій.

У домашніх умовах теж можна використовувати цей засіб для лікування дітей і дорослих:

-у разі отитів. Флакончик олії в домашній аптечці дасть змогу швидко зняти больові симптоми: 2-3 краплі злегка підігрітої олії двічі на день закопують у слуховий прохід;
-у разі сухості шкіри та висипок. Олія допоможе вберегти дитячу шкіру від сухості: після купання нанесіть кілька крапель на долоні та зробіть малюкові легкий масаж;
-у разі колітів і хронічних закрепів у дорослих. По одній чайній ложці приймають перед сном упродовж декількох днів. Це вживання допомагає позбутися закрепів, м'яко очистити кишківник;
-у разі бронхітів, запалення легенів. Добова доза залежить від віку хворого. Зазвичай призначають 10-15 мл тричі на день.

Пересилку оплачує покупець, надійно упакуємо самі.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий