Всі категорії
Додати товар

Масажна арома свічка для тіла

260 грн
Опис

Занурте себе в невимовну релаксацію з нашими ручно виготовленими ароматичними масажними свічками. Кожна свічка створена з натуральних матеріалів з любов'ю та увагою до деталей. Вони не лише роблять ваш простір атмосферним, але і приносять безмежну насолоду та вигідні властивості масажу.

Наші свічки виплавлені з високоякісного бджолиного і соєвого воску та обдаровані чистими арома маслами, які виробляють неабиякий аромат та створюють унікальний ефект розслаблення. Їх вишуканий аромат принесе вам відчуття спокою та затишку, сприяючи виходженню від повсякденного стресу.

Після того, як свічка розтане, ви можете використовувати розплавлену рідину як натуральне масло для тіла. Вона дарує вашій шкірі глибоке зволоження та ніжність, одночасно насичуючи її приємним ароматом. Це ідеальний спосіб побалувати себе після напруженого дня та зробити власний масаж чистим задоволенням.

Придбайте наші ароматичні масажні свічки, і вони привнесуть у ваш життєвий простір не тільки чарівний аромат, але й сприятимуть вашому фізичному та емоційному благополуччю.
Матеріали:
-Високоякісний соєвий та бджолиний віск
-Кокосова олія в основі
-Арома масла (бергомот, імбир, сандалове дерево, морська сіль, ветивер, пачулі, свіжий лемон)
-Бавовняний гніт

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
sz2007com
Elysian
Кропивницький
100% виконаних замовлень
Була