Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Лавандова масажна свічка

140 грн
Опис

МАСАЖНА СВІЧКА - СПА І МЕДИТАЦІЯ В МАЛЕНЬКІЙ БАНОЧЦІ
Свічка виготовлена з рослинних олій і входить до колекції косметики з соєвого воску "СУЧАСНИЙ ПРОВАНС".
Склад: віск соєвий, віск кокосовий, олія авокадо, обліпихова олія, ефірна олія лаванди, сухоцвіти анчану та лаванди.
Об'єм 30 мл

Масажна свічка - це безпечний догляд за моєю шкірою. Вона поєднує в собі інтер'єрну свічку, що приємно пахне, та теплий масажний віск.
Масажна свічка багатофункціональна. Її використовую замість крему для рук та нігтів, масла для кутикули, олії для масажу, масла для тіла після душу.
Приємний лавандовий аромат ефірної олії - універсальний поліпшувач настрою та безпечний навіть для дітей. Під таку свічку приємно полежати у ванній або провести чверть години за медитацією. Поки горить свічка - це тільки мій час. Приємно, що олії не обпікають шкіру, бо температура плавлення такої свічки низька. Тож після задування свічі теплими оліями можна одразу користуватися.

Запалюю масажну свічку, насалоджуюся ароматом та красою 10-20 хвилин. Найкраще, коли суміш розтане до країв баночки. Потім гашу свічку та забираю пальчиками необхідну кількість масла, щоб змастити нігті, кутикули та руки повністю.
Використовую за необхідністю та на будь-яких ділянках шкіри, які хочу зволожити та насичити маслами.
Така баночка зручна саме для зволоження рук та нігтів.
Якщо раптом на долонях лишаються надлишки, не стираю серветкою, хоча так можна, а наношу на інші ділянки шкіри, наприклад лікті.

Замовляйте разом з іншими виробами YEVSOF!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий