Всі категорії
Додати товар

Сонцезахисне молочко для тіла spf20 fillerina

1500 грн
Опис

Сонцезахисне молочко для тіла Fillerina Solare SPF20

Сонячні креми Fillerina Solare від Labo: найкращі сонцезахисні креми 2022року

Він містить усі фільтри, присутні в спреї для тіла SPF50+ (отже, UVA, UVB, UVC та IR), і, звичайно ж, комплекс з 12 гіалуронових кислот, еластину, колагену та бронзи.

Але в цьому випадку захист сонцезахисного молочка для тіла Fillerina Solare SPF20 є нижчим. Тому ідеально підходить для високих фототипів, для вже засмаглої шкіри або в годину дня, коли сонце не сильно палить.

Як і спрей для тіла SPF50+, сонцезахисне молочко SPF20 також дуже легке, але з більш кремовою та менш рідкою консистенцією, ніж перше.
Однак він швидше вбирається, практично зникаючи на шкірі, залишаючи її при цьому м'якою та свіжою на дотик.

Сонячні креми Fillerina Solare від Labo: кращі сонцезахисні креми 2021 Кремова, але легка текстура сонцезахисного крему Fillerina spf20
Він міститься у флаконі-дозаторі, а не в спреї, що дуже зручно та точно, але вимагає кількох витрат, щоб покрити всю площу тіла.

Підсумовуючи: ті ж активні інгредієнти, що й у спреї SPF50+, але з нижчим захистом та іншою текстурою, хоч і дуже тонкою, і комфортною для шкіри.

Вся лінійка сонцезахисних кремів Fillerina Solare водостійка. Попри це рекомендується повторювати нанесення сонцезахисного крему після кожного купання. Або коли після кількох годин перебування на сонці ви помічаєте, що виріб потіє.

Кількість застосувань протягом дня варіюється в залежності від кількох факторів. Багато залежить від типу шкіри, потовиділення та кількості ванн або душів, що приймаються.

Весь асортимент цих сонцезахисних кремів має ніжний, елегантний аромат, який зникає на шкірі протягом декількох годин. Так що не чекайте затяжних солодких нот кокосу чи манго у стилі 80-х.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
detka29
detka29
Супер-продавець
Херсон
93% виконаних замовлень
Була

Схожі товари