Всі категорії
Додати товар

Охолоджуючий лосьйон-спрей після засмаги з вітаміном с

79 грн
Опис

Охолоджуючий лосьйон-спрей після засмаги з вітаміном с 150 мл
Дата виготовлення - 07/2020. Термін придатності 3 роки.

Не варто забувати про те, що після сонячних ванни шкірний покрив вимагає уваги, делікатного і ефективного догляду. Ви можете скористатися охолоджуючим лосьйоном-спреєм після засмаги з вітамінами С і Е від всесвітньо відомого бренду Avon. Консистенція кошти неймовірно легка, чудово вбирається, не залишаючи жирного блиску або відчуття плівки. Зберегти засмагу, запобігти лущення, повноцінно зволожити шкіру, охолодити її і розгладить допоможе пантенол, що входить до складу спрею. Вітамін Е діє як антиоксидант, а вітамін С зміцнює структуру шкіри і надає протизапальний ефект. Золотистий загар без шкоди для здоров'я шкіри довго буде радувати свою прекрасну власниці!

Спосіб застосування: Рівномірно нанесіть достатню кількість засобу на шкіру після перебування на сонці.
.......................................
Повернення та обміну немає!
.........................................
SALE!
При купівлі 2-х речей - знижка 10%
При покупці 3-х і більше речей - знижка 15%
*** Если Вы делаете заказ через кнопку "Купить" скидку сделать не смогу, поскольку в этом случае сайт снимает с меня процент за продажу с полной стоимости вещи, указанной в заказе. Для получения скидки делаете заказ через кнопку "Задать вопрос"!
.........................................
Доставка:
Отправка после 100% предоплаты на карту. Доставка: Новая Почта, Укрпочта (оплата при получении). На вихідних відправок немає.
ВОЗВРАТА И ОБМЕНА НЕТ!
В каждом объявлении есть детальное описание товара. Я с удовольствием отвечу на все интересующие вопросы ДО оплаты и отправки товара.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Всі типи
Продавець
anisa
anisa
Супер-продавець
89% виконаних замовлень
Була

Схожі товари