Всі категорії
Додати товар

Iconic london prep-set-tan skin

450 грн
Опис

Наш бестселер, справді культовий мерехтливий спрей наповнений найпреміальнішими речовинами для засмаги, щоб подарувати вам найкращу золотисту сяючу засмагу. Це миттєво сяючий засіб, який залишається незамінним.

Prep-Set-Tan збагачений потужною зволожуючою гіалуроновою кислотою, що надає вам доглянутого, здорового вигляду та рівномірної засмаги, яка тримається довше.

Він насичений тропічним ароматом, який переносить вас у далекий рай.
Prep-Set-Tan спеціально розроблений для обличчя, шиї та декольте, але також підходить для тіла.

Просто бризніть на голу, підготовлену шкіру і тушкуйте, використовуючи щітку або рукавичку для засмаги. Використовуйте жорсткі, швидкі, кругові рухи, щоб забезпечити рівномірне свічення.

Переконайтеся, що наносите продукт дуже м'яко навколо вух, ліктів, рук, кісточок – скрізь, де засмага може «зачепитися». Порада: при нанесенні на тіло ми рекомендуємо зволожувати руки, зап'ястя, коліна, лікті, кісточки і стопи або будь-які інші схильні до сухості ділянки, щоб уникнути зайвого розвитку і досягти гладкої, навіть прекрасної засмаги.

Залишіть розвиватися на 4-8 годин. Ця формула не комедогенна – не блокує пори і є легкою формулою на водній основі із солодким запахом… тому немає потреби змивати!

Через 3 години ви почнете бачити природне гарне сяйво, а через 8 годин після нанесення ваша золота засмага повністю розвинеться і триватиме 3-7 днів.

Уникайте розпилення прямо в очі та область навколо очей. Якщо продукт потрапив у вічі, негайно промийте їх водою. Зберігати у недоступному для дітей. Примітка: проведіть патч тест за 24 години до використання. Вимийте руки після застосування. Припиніть використання, якщо виникне роздратування. Зберігати при температурі нижче 30˚C/8 6˚F. Уникайте вдихання та контакту з губами.

Наша формула не містить сонцезахисного крему і не захищає від сонячних опіків. Тому, якщо ви піддаєте свою шкіру впливу УФ-променів, завжди використовуйте належний захист від UVA та UVB. Ми рекомендуємо наносити SPF як останній крок у догляді за шкірою перед нанесенням Prep-Set-Tan

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • 75мл
Продавець
nagieva
nagieva
Супер-продавець
Київ
73% виконаних замовлень
Була