Всі категорії
Додати товар

Зубна паста «відбілювання та догляд» без фтору

159 грн -11% 143 грн
Опис

Склад
Вода очищена, сорбітол, діоксид кремнію, гліцерин, амілосубтилін, кальцію гліцерофосфат, лаурил саркозинат, ксантанова камідь, ефірна олія м'яти, бензоат натрію, сахарин натрію, діоксид титана.

Паста має ремінералізуючу дію, вона поверне природне сяйво зубів і додасть їм стійку білизну. Зубну пасту можна використовувати щодня, вона не пошкоджує зубну емаль, дбайливо очищає та відбілює зуби, не викликає гіперчутливості.

Паста не містить SLS, SLES, штучних ароматизаторів та фторидів. У незначній кількості застосовано бензоат натрію, який можна використовувати у харчових продуктах. Серед складових елементів, що входять до зубної пасти, слід виділити: амілосубтилін, кальцію гліцерофосфат, діоксид титану. Амілосубтилін виконує бар'єрно-захисну функцію. Цей комплекс ферментів (ензимів) запобігає зростанню шкідливих мікроорганізмів та утворенню зубного нальоту. Також він має відмінний відбілюючий ефект. Діоксид титану надає зубам сяйва. Завдяки йому знижується гіперчутливість. Гліцерофосфат кальцію зміцнює зубну емаль та активує процеси ремінералізації.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл
Продавець
user-...
user-352435596
Супер-продавець
Полтава
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари