Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Конденсаторний мікрофон jounivo jv-901 чорний

1599 грн
Опис

Виробник: Інший виробник

Кілька примірників у наявності

Конденсаторний мікрофон JV-901 — це кардіоїдний мікрофон, який найкраще вловлює те, що відбувається перед мікрофоном, водночас пригнічуючи звук із боків і ззаду, виробляє чистий рівний і чіткий звук без статичного шуму. Ідеально підходить для запису музики, комп'ютерного співу, подкасту, вокалу й інструментів.
Мікрофону не потрібне додаткове програмне забезпечення драйвера та не потрібна зовнішня звукова картка. Міцна металева підставка для мікрофона може ефективно зменшити трель, викликану вібрацією.
ЗРУЧНО І ПРОСТО ВИКОРИСТОВУВАТИ. Кнопка вимкнення звуку всього одним клацанням миші для вимкнення/ввімкнення мікрофона, зручна ручка регулювання гучності дає змогу легко регулювати гучність запису. Світлодіодний індикатор повідомляє вам робочий стан у будь-який час. JOUNIVO USB-мікрофон, розроблений для комп'ютера/ноутбука, сумісний з Mac OS X, Windows XP, Windows Vista, Windows 7/10 і PS4 (безсумісний з Raspberry Pi/ Linux/ android)
[ДИЗАЙН ЦИФРОВОГО СПЛАВА] — Цинковий сплав захищає мікрофон від пошкоджень, а металева основа з нековзною конструкцією має певний протиударний ефект. 270 ° Згните мікрофон у потрібне положення, а потім поверніть гвинт, щоб легко зафіксувати кут. Знімна металева конструкція настільної підставки дає змогу прикріпити мікрофон до кронштейна штанги.

У коробці — 1* Мікрофон, 1* Адаптер для кріплення, 1* USB-кабель.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Призначення:
Універсальні

Схожі товари