Всі категорії
Додати товар

Світлодіодна rgb-підсвітка для відео, підсвітка для камери ulanzi vijim (vl-1) фотосвітло відео

2160 грн
Опис

Світлодіодна RGB-підсвітка для відео, підсвічування для камери

Про цей товар

- Світлодіодна відеопідсвітка RGB: значення кольору регулюється в діапазоні від 0 до 360°, колірна температура — від 2500 К до 9000 К. Яскравість регулюється в діапазоні від 0% до 100%. Індекс кольоропередавання (CRI/CRI) 96+ дає змогу світлодіодному прожектору досягти точного кольоропередавання. Ідеально підходить для портретної фотографії, прямих трансляцій, запису відео на YouTube тощо. до.
- Вбудовані 12 світлових ефектів: вбудований 12 світлових ефектів, як-от вогонь, гонитва CCT, телевізор, вибух, перегоріла лампочка, зварювання, спалах, спалах і SOS, фотовідеосвітлення MOMAN ML8RC пропонує безліч змінних кінематографічних сценаріїв.
- Слугує акумулятором і забезпечує тривалу експлуатацію: легкий і компактний (187 г, 125 х 75 х 17 мм), він підтримує максимальну вихідну потужність 5 В 2 А для живлення інших пристроїв (без кабелю). Велика акумуляторна батарея ємністю 5000 мА·год підсилює світло прибл. 125 хвилин за 100% яскравості.
- Просте керування, інтуїтивно зрозумілий дисплей: конструкція коліс забезпечує плавне та швидке регулювання. Ви також можете віддалено керувати міні-відеолампою через застосунок COLBOR Studio.OLED-екран чітко показує робочий стан, стан бездротового з'єднання, час автономної роботи, яскравість тощо. до.
- Кілька варіантів встановлення: завдяки легкій і міцній конструкції світлодіод на камері має нарізний отвір діаметром 1/4 дюйма та кріплення для холодного башмака, що спрощує встановлення на дзеркальні камери, відеокамери, освітлювальні стійки та штативи. Магнітна задня частина дає змогу світлодіодному відеолампі прикріплюватися до будь-якої металевої поверхні.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари