Всі категорії
Додати товар

Високоякісний та міцний чохол для нетбука, macbook, планшета

550 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип аксесуара: Чохли для планшетів

Цей чохол для ноутбука ідеально підходить для 9,7-дюймового/10,5-дюймового/10,1-дюймового ноутбука/10,1-дюймового ноутбука. А також для пристроїв близько 11 – 12 дюймів. Наприклад: ******* *** 11.6, ******* 12".

Також виробник заявляється, що цей чохол підходить для *******/**********; **** *********** **** T200, T200. Підходить для ультрабука ****** 11"-12" та ****** 11"-12"

Матеріал: Оксфордська водонепроникна тканина, фліс всередині. Виконаний із щільної тканини, щоб захистити ноутбук від пилу, дії, подряпин. Зовнішній вигляд виконаний з високоякісного водонепроникного матеріалу.

Сумка для ноутбука, м'яка, легка та компактна. Зовнішня кишеня надає додатковий простір для зберігання невеликих предметів, таких як ****, смартфон, зарядний пристрій, навушники, *** кабель, миша, ручка або інші аксесуари ноутбука.

Тонкий і легкий його вигляд не робить ноутбук громіздким, і може легко поміститися в портфель рюкзак, або іншу сумку, яка дуже підходить для роботи та щоденного використання.

Застосовна підлога: Унісекс

Позитивні якості: Щільна та якісна тканина, колір благородний сірий. Усередині є підкладка, м'яка тканина для захисту, велюр або фліс. Зовні є одна глибока кишеня, можна для мишки, телефону, або інших дрібниць. Ручка пришита міцно. Шви рівні, акуратні.

Сумка-чохол тонка, проте містка і виглядає розкішно. Якість на висоті, колір приємний.

Вага: 170 г

Зовнішні розміри (см): 32*23*3
Внутрішні розміри (см): 31.5*22.5*2.5

У комплект постачання входить: Сумка-чохол для ноутбука.

Примітка: Щоб переконатися, що чохол, ця сумка підходить для вашого ноутбука, рекомендую виміряти розмір, планшетного ПК, ноутбука, планшета і порівняти його з внутрішніми розмірами цього товару перед покупкою.

Доставка: Укрпошта, Нова пошта.
Замовлення оформляється через "надійну оплату карткою".

Прошу уважно розглядати фото товару та погоджувати зі мною доставку перед її оформленням.

Зверніть увагу на інші мої оголошення, можливо, щось Вас зацікавить.

Більше товарів у Телеграм-каналі: ******************************

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий

Схожі товари