Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Охоронний генератор туману jtz-501p

5700 грн
Опис

Торг

Охоронний генератор туману JTZ-501P, що запускається шляхом натискання кнопки активації або замикання контактів зовнішнього реле інтеграція з Ajax через Relay , Оріон тощо)
Технологія генерації туману:
Генерація туману забезпечується разовими компактними змінними картриджами. При подачі сигналу вони спрацьовують за 1 секунду, а на заповнення туманом 150 м3 йде від 5 до 8 секунд. Час утримання оптичної непрозорості в закритому приміщенні становить 45 хвилин. Генератори створюють нетоксичний, біорозкладний туман, який не викликає корозії і зникає без залишку після провітрювання.
Склад речовини всередині картриджа: гліколь, гліцерин, цукор, дистильована вода, калій..
Додаткові картриджі купуються окремо: ціна -2000 грн/шт

ЩО ТАКЕ ГЕНЕРАТОР ТУМАНУ:

Генератор туману JTZ-501P – система безпеки, що використовує метод задимлення. Охоронний генератор туману є превентивним заходом – відлякує грабіжників, завдяки густому непроникному туману що гучно випускається. Діє за принципом: «Що неможливо побачити - те неможливо вкрасти».
ПРИЗНАЧЕННЯ
Використовується для захисту відділень банків, складів і сховищ, цінностей та приміщень, ювелірних салонів, магазинів з коштовними товарами, виробничих потужностей, об'єктів, розташованих віддалено (наприклад, вишки мобільних операторів), приватної власності (котеджі, будинки, квартири).
Основна ідея – захистити Ваші цінності або звести до мінімуму їх втрату завдяки обмеженню видимості в приміщенні шляхом заповнення простору густим туманом.

ФУНКЦІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ:

• Швидке в встановлення і інтеграція в будь-яку систему сигналізації (варіанти спрацьовування: від сигналу тривоги охоронної сигналізації / від тривожної кнопки / вручну).
• Недорогі змінні контейнери, проста процедура заміни.
• Низьке енергоспоживання.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Продавець
bogdan2742545
bogdan2742545
Була