Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Ліцензійний adobe xd cc офіційна версія

11500 грн
Опис

Adobe XD CC - найкраща програма для створення дизайну та прототипів
інтерфейсів користувача, що підтримує векторне програмування та веб-верстку.
Переходьте від концепції до прототипу швидше за допомогою Adobe XD,
універсального UX/UI-рішення для розробки веб-сайтів, мобільних додатків та
багато іншого. Завдяки плавній та потужній продуктивності легко передавати
дані, які працюють та адаптуються на будь-якому екрані. XD призначений для Mac
і Windows, і він доступний лише Creative Cloud.
Продукт реалізований як комплексне рішення для дизайну інтерфейсів і робота
над ним велася спільно з спільнотою професійних UX-дизайнерів. Дизайнери
мислили набагато далі графічної оболонки вебсайту або програми, торкаючись
задач оптимізації та вдосконалення взаємодії користувачів із продуктом.
Рішення полегшує завдання макетування, створення візуального дизайну,
взаємодій, прототипування, тестування та обміну, надаючи все, що потрібне для
проектування інтерфейсів, в єдиному рішенні.

КЛЮЧОВІ ФУНКЦІЇ ЧЕРЕЗ ЯКИХ ВАРТО КУПИТИ ADOBE XD CC

- Використовуйте Repeat Grid. Один з багатьох інструментів для економії часу в XD, Repeat Grid дозволяє вибирати елементи дизайну, такі як список контактів або фотогалерею, і тиражувати їх стільки разів, скільки ви хочете - всі ваші стилі та інтервали залишаються неушкодженими. Плюс будь-які зміни ви можете оновлювати всюди.
- Швидкі універсальні монтажні панелі. Створюйте панорами і збільшуйте масштаб, виходьте зі свого полотна з нульовим часом затримки, незалежно від того, працюєте ви з десятками або сотнями монтажних панелей. За допомогою XD ви можете налаштувати монтажні панелі для будь-якого екрана або пристрою будь-якого розміру та копіювати між ними, не втрачаючи місця розміщення елементів дизайну.
- Відтворені шари та символи. Працюйте швидше і залишайтеся організованим за допомогою сучасної контекстної панелі «Шари», де відображаються лише шари для тієї частини документа, над якою ви працюєте. Перетворюйте зазвичай використовувані елементи, такі як кнопки та логотипи, на символи, які можна перетягувати на свої монтажні панелі та повторно використовувати у всьому своєму документі.
- Потужні інструменти, які прості у використанні - швидше намалювати, повторно використовувати та перезбирати елементи дизайну за допомогою інструментів прив'язки, вимірювання та позиціонування, друкарні та інструментів маскування, які працюють так, як думають дизайнери. Імпортуйте ресурси Photoshop та Illustrator у XD та вносите кольори або стилі символів із Creative Cloud Libraries.
- Отримуйте зворотний зв'язок швидше, щоб швидше ітеруватись. Надсилайте прототипи товаришам по команді через Інтернет прямо з XD. Рецензенти можуть писати коментарі щодо певної області вашого прототипу, і всі відгуки об'єднати в одному місці, щоб ви могли швидко переглянути та відповісти.
- Попередній перегляд мобільних пристроїв. Переконайтеся, що ваш досвід працює так, як ви бажаєте, попередньо переглянувши власний прототип на реальних екранах, для яких ви проектуєте. Зміни, внесені на ваш робочий стіл, відображатимуться на вашому пристрої Android або iOS.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари