Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

F-secure freedome vpn захист на 6 місяців для 3 пристроїв

70 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип ПО: Мережа та інтернет

Кілька примірників у наявності

F-Secure Freedom VPN – потужний VPN-клієнт для забезпечення Вашої повної анонімності та безпеки в Інтернеті.
Ця програма поєднує в собі кілька модулів, які дозволять Вам:
• користуватись ресурсами інтернету без ризику відстеження дій;
• отримати доступ до заборонених у вашому регіоні сайтів;
• підключатися до громадських Wi-Fi-мереж без загрози хакерського злому;
• заблокувати шкідливі та шахрайські сайти (додатки).

Для цього використовується кілька віддалених серверів (тунельних каналів) для перенаправлення трафіку з Вашого комп'ютера. В даний час доступні Амстердам, Брюссель, Варшава, Копенгаген, Східне та Західне узбережжя США, Гонконг, Лондон, Мадрид, Мельбурн, Мілан, Париж, Сінгапур, Стокгольм, Токіо, Торонто та інші місця розташування. Тобто. додаток змінить Вашу IP-адресу на одне з перерахованих міст, тим самим приховавши реальний від усіх, хто спробує Вас відстежити. За промовчанням пропонується найближчий до вас сервер.
Варто також відзначити можливість анонімного пошуку, коли ні ключові слова, ні куки-файли не зберігаються в пошукових запитах, не дозволяючи тим самим шпигувати за Вами. Крім того, використовує шифрування трафіку між Вашим ПК та віддаленим сервером, так що обчислити та відстежити з'єднання не вдасться.
Має стильний графічний дизайн, дуже простий у налаштуванні та управлінні. Всі дії виконуються буквально в один-два кліки, щоб Ваша безпека та конфіденційність була забезпечена швидко та надійно.

Захист Wi-Fi з'єднання
• Freedome створює з'єднання через віртуальну приватну мережу (VPN) до хмари F-Secure, яка гарантує, що хакери та фахівці з крадіжки даних не зможуть вкрасти вашу особисту інформацію, коли ви використовуєте відкрите Wi-Fi підключення.
• Freedome використовує шифрування всього мережевого трафіку між вашим пристроєм та хмарою F-Secure, тому ніхто не зможе шпигувати за вашим з'єднанням.

Захист веб-серфінгу
• Веб-захист блокує сайти, які можуть містити вміст шкідливого вмісту або вкрасти вашу особисту інформацію, у тому числі номери кредитних карток, дані облікових записів та паролі.
• Коли ви відвідуєте веб-сторінки в Інтернеті, F-Secure Freedome перевіряє онлайн-ресурси, на які ви переходите, щоб переконатися, що вони безпечні.

Анонімність в Інтернеті та додатках
• Захист від відстеження забезпечує конфіденційність ваших даних під час відвідування веб-сайтів та використання програм.
• Коли ви переходите на онлайн-ресурс або використовуєте програму, яка намагається відслідковувати вас, F-Secure Freedome приховує вашу реальну IP-адресу, блокує слідкуючі куки та шпигунські програми, щоб переконатися, що сайт або програма не може збирати особисту інформацію.

Віртуальна локація
• Функція "Віртуальна локація" захищає вашу конфіденційність та дозволяє отримати доступ до улюблених потокових онлайн-послуг за кордоном.
• Якщо підключено до Інтернету, пристрій надає адресу, яка ідентифікує, де ви знаходитесь. З Freedome ви можете вибрати віртуальну локацію. Це дає пристрою адресу у вибраній вами країні.
• В автоматичному режимі F-Secure Freedome використовує сервер, який знаходиться найближче до вас.

Антивірусний захист (тільки у мобільній версії)
• Антивірусний захист блокує шкідливі програми, які намагаються вкрасти особисту інформацію, можуть пошкодити вміст мобільного пристрою або використовувати пристрій у незаконних цілях.
• Коли F-Secure Freedome виявляє небезпечні програми, він запобігає їх завантаженню.

В наявності є кілька ліцензійних ключів для німецького VPN F-Secure Freedome. Працюю по передоплаті на карту\телефон після оплати отримуєте посилання на додаток + ключик з підпискою на пів року, ВПН працює як на комп'ютері, так і на смартфоні, одним ключем можна активувати програму на трьох пристроях.

Пишіть на сайті або вайбер, відповідаю наскільки можна, захищайте свою техніку вчасно!

Схожі товари