Всі категорії
Додати товар

Б/в innjoo — бездротовий пилосос та швабра 2-в-1 для глибокого очищення підлог та поверхонь

5500 грн
Опис

Б/в innjoo -- бездротовий пилосос та швабра 2-в-1 для глибокого очищення
підлог та поверхонь

Про цей товар

- ОЧИЩУЙТЕ, МИЙТЕ І СУШИТЬ ОДНОЧАСНО: Пилосос INNJOO IJ-CLEAN MASTER ONE-GRN очищає підлоги та килими, може вбирати сухий і вологий бруд. У той же час він може очистити та висушити підлогу. Одноетапне очищення економить багато часу та енергії. Пил, сміття, шерсть домашніх тварин та рідкі відходи, такі як кава, молоко, варення тощо, можуть ефективно вбиратися.
- Бездротовий пилосос для сухого та вологого прибирання: Бездротова конструкція дозволяє легко очищати цей пилосос від твердих частинок і рідин в будь-якому місці будинку. І він оснащений акумулятором, що знімається, ємністю 3000 мАч, який можна використовувати протягом 60 хвилин при повному заряді, чого достатньо для миття підлоги у всьому будинку. Можна заряджати на зарядній станції або безпосередньо заряджати акумулятор.
- САМООЧИЩЕННЯ З ПОДВІЙНИМИ РЕЗЕРВУАРАМИ Цей багатофункціональний бездротовий пилосос розділяє чисту воду за допомогою резервуара для чистої води на 24 унції та резервуара для брудної води на 15 унцій, а також ви можете керувати розпилювачем води. Очистіть його водою та пропилососьте для ретельного очищення. Велика ємність дозволяє не доливати воду під час чищення. Функцію самоочищення можна активувати лише однією кнопкою, не потрібно мити щітку вручну.
- Цифровий світлодіодний дисплей: ви можете спостерігати за ефективністю прибирання пилососа для вологого та сухого прибирання в режимі реального часу, наприклад, за рівнем заряду батареї, режимом всмоктування, функцією самоочищення, станом резервуара для чистої та брудної води тощо. також можете вибрати, чи хочете ви активувати голосову підтримку килимової мітли.
- 2 РЕЖИМА ВСмоктування Завдяки економічному та максимальному режиму цей пилосос підходить для чищення різних поверхонь, підлог, плитки або килимів з коротким ворсом, які легко чистити. Оснащена м'якою щіткою з оксамитового волокна, яка не дряпає підлогу, її легко чіпляти і легко чистити. Після самоочищення ви можете покласти його на сушильний лоток, щоб уникнути запаху.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари