Всі категорії
Додати товар

Бу портативный воздухоохладитель, tiptop home 4 в 1 персональный вентилятор...

795 грн
Опис

Бу

Портативный воздухоохладитель, Tiptop Home 4 в 1 персональный вентилятор
кондиционера и увлажнитель воздуха, USB-аккумуляторный кондиционер с 3
режимами тумана 3 скорости ветра, мини-воздухоохладитель для спальни, офиса,
дома

Бренд Tiptop Home
Потужність 700 мілілітрів
Особливість Світлодіодний, Портативний, Акумуляторний
розміри виробу 10D x 10 Вт x 20 H сантиметрів
Колір Синій315
Кількість швидкостей 3
Джерело живлення Живлення від акумулятора
Форм-фактор Особовий
Назва моделі КЛ-08
Тип гарантії Обмежений

Побачити менше

* * *

Про цей пункт

- ❄️ 【4 в 1 вентилятор міні-кондиціонера】Портативний міні-кондиціонер - це комбінація вентилятора охолодження повітря, зволожувача, кондиціонера та світлодіодного нічника. Ви можете додати чисту воду для функції зволожувача або додати ароматерапевтичне масло для функції ароматерапії. Потужний дизайн 4 в 1 робить його ідеальним для роботи, сну, макіяжу, спальні, офісу, дому.
- ❄️ 【Резервуар для води великої ємності та модернізований фільтр】700ML Герметичний великий резервуар для води зверху легко наповнити водою або очистити, і кондиціонер-холодильник вентилятора працює протягом 6-8 годин. Антибиоз і стійкість до цвілі оброблені, він може відфільтрувати деякі домішки, частинки пилу, бактерії і так далі, роблячи повітря свіжішим, щоб дихати вільно.
- ❄️ 【Швидке охолодження та режими 3 туману та 3 швидкості】Все, що потрібно для портативного кондиціонера, - це вода (ви також можете додати лід), потім ультразвукова технологія розпилення перетворює воду на надтонкі молекули води, вологий прохолодний вітер знизить температуру за лічені секунди. 3 режим розпилювача туману на ваш вибір і 3 швидкості вітру (висока, середня, низька), що є низьким рівнем шуму <45 дБ, можна регулювати. Задовольніть різні потреби в охолодженні або очищенні повітря. Насолоджуйтесь своїм прохолодним літом.
- ❄️ 【Портативний USB-акумуляторний повітряний охолоджувач】Конструкція ручного ременя полегшує його перенесення. Вбудована акумуляторна батарея ємністю 2000 мАг, підтримує до 8 годин роботи після повної зарядки, її можна заряджати будь-якими пристроями USB Type-c. Візьміть із собою портативні охолоджувачі повітря Mini, щоб перемогти спекотну погоду.
- ❄️ 【7 Кольорове світлодіодне світло та просте у використанні】Вбудоване барвисте м'яке світлодіодне світло не тільки може створити романтичну атмосферу, але й допоможе вам краще спати. Завдяки 3 простим конструкціям кнопок перемикання, легко використовувати функцію охолодження, туману та світла цього персонального повітряного кулера. Щоб відчути прохолодний вітер, потрібно лише покласти кубик води або льоду в резервуар для води вентилятора повітряного охолоджувача і підключити його до джерела живлення за допомогою USB, а потім натиснути кнопку включення-вимкнення.

-

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Режими роботи:
Охолодження

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?