Всі категорії
Додати товар

Мийка очищувач повітря boneco 1355 white

3550 грн -12% 3150 грн
Опис

Легко використовувати, мити. Потрібна лише вода. Зволожує повітря
Опис і відгуки можна знайти в інтернеті. Продаю, так як давно не користуюся. Новий коштує 8000грн. Купили професійний очищувач повітря

Зволожують та очищають повітря у приладі Вопесо 1355N, не використовуючи змінних фільтрів. Їхню роль виконує унікальна запатентована система пластикових дисків з адсорбувальною поверхнею. Оскільки вони обертаються, як млин, їх неперервно омиває вода в піддоні. Коли сухе повітря проходить між дисками, його насичує волога, якої бракує і яка підтримує природний рівень вологості у приміщенні. Частинки пилу та інші небажані домішки осідають на поверхні дисків, потім їх змиває вода в піддон. Вода в піддоні знезаражується за допомогою унікальної антибактеріальної системи ISS (іонізувальний срібний стрижень). Іони срібла найефективніше борються з бактеріями різного походження.

Особливості Boneco 1355N:

Повітряна мийка. ця конструкція приладу поєднує в собі функції зволоження й очищення повітря. Випаровувальні елементи — пластикові диски, які, обертаючись, затягують на себе краплі води з піддона; повітря, проходячи крізь них, зволожене й очищене природно. Процес схожий на натуральне промивання повітря, яке відбувається у природі під час дощу.
Просто експлуатувати. щоб експлуатувати прилад, не потрібні змінні витратні матеріали.
Iонізувальний срібний стрижень. використовують, щоб вода була чиста у приладі. Виготовлений з антисептичних волокон, що містять молекули срібла, ефективний проти понад 650 різновидів бактерій і вірусів.
Два ступені потужності. прилад може працювати в режимі сильного зволоження або слабкого зволоження («нічний» режим).
Економне енергоспоживання. висока ефективність роботи за вкрай низького енергоспоживання.
Низький рівень шуму. безшумна робота приладу завдяки застосуванню високоякісних компонентів.
Легко доглядати за приладом. легко доглядати й чистити прилад

Стан: Дуже хороший
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип встановлення:
Підлоговий
Рекомендована площа обслуговування, кв. м:
35-50
Очищення:
Проти алергенів Проти вірусів і бактерій Проти пилку Проти пилу
Основні функції:
Зволоження
Тип фільтра:
Інший