Всі категорії
Додати товар

Домашній rf ліфтинг прилад з функцією led терапії бʼюті гаджет

2450 грн з 07 Травень - додавайте до обраного

3500 грн
Опис

Домашній RF ліфтинг прилад для комплексного догляду за шкірою. Для проведення професійних салонних процедур в домашніх умовах.
Комплекс складається з 5 послідовних процедур:
1) Очищення (RF+іонне очищення+вібромасаж): іони з позитивним зарядом глибоко очищують шкіру та чудово освітлюють пігментні плями.
2) Зволоження – (RF+іонофорез+вібромасаж): іони з негативним зарядом роблять шкіру еластичною, мінімізують зморшки та збагачують шкіру поживними речовинами.
3)EMS-стимуляція – (RF+EMS): покращує кровообіг і лімфоток, тонізує мʼязи, коригує овал обличчя, робить шкіру пружною та гладкою.
4) RF-ліфтинг+LED-терапія (RF+LED-терапія червоним світлом): стимулює вироблення колагену, покращує еластичність та пружність шкіри, коригує зморшки та покращує колір обличчя.
5) Охолодження (охолодження до 10С+LED-терапія синім світлом): надає заспокійливу дію, зменшує набряки, прибирає синці під очима,
запобігає акне.
🍀Всі процедури абсолютно безболісні і не травматичні, вони викликають тільки природні зміни, активують власний потенціал шкіри.
🪄RF-ліфтинг
RF-ліфтинг – вплив на шкіру радіохвильовими імпульсами, які прогрівають глибокі прошарки шкіри до 50С. Глибоке контрольоване прогрівання дерми змушує волокна колагену ущільнюватися. В результаті шкіра стає більш гладенькою і пружною, коригуються мімічні зморшки, шкіра набуває здорового кольору.
🪄Іонофорез
Принцип роботи цього методу заснований на активності іонів – частинок, які мають позитивний і негативний заряд. Проникаючи глибоко в дерму, імпульси позитивних і негативних іонів ретельно очищують шкіру від усіх забруднень, включаючи пил і крихітні залишки макіяжу. Після одного сеансу шкіра повністю очищується і набуває природнього здорового вигляду.
Іони з позитивним зарядом: застосовуються для очищення та освітлення шкіри, відмінно освітлюють пігментні плями. Ефективно використовувати з засобами для очищення шкіри (гель, тонік).
Іони з негативним зарядом: роблять шкіру еластичною, розгладжують зморшки і збагачують шкіру поживними речовинами. Ефективно використовувати з кремом або сироватками від зморшок.
🪄EMS-стимуляція
Електроміостимуляція м’язів – одна з найефективніших салонних процедур спрямована на підтяжку шкіри і ліфтинг обличчя. Під впливом слабких електричних імпульсів м’язи починають інтенсивно скорочуватися, що призводить їх в тонус. Поліпшується мікроциркуляція крові в тканинах і відтік лімфи, активно виводяться токсини і продукти метаболізму. Електричні імпульси також сприяють ефективному проведенню в дерму косметичних засобів. Пори максимально відкриваються і активно абсорбують інгредієнти кремів і сироваток. EMS застосовується з двома цілями: тонізація шкіри; зняття м’язової напруги і спазмів.
Під впливом електричних імпульсів в тканинах поліпшується кровообіг і лімфоток, зменшується набряклість і синці під очима. Стимуляція клітин-фібробластів активує вироблення колагену і еластину. В результаті шкіра стає більш гладенькою і пружною, зморшки ефективно розгладжуються. М’язи обличчя приходять в тонус, коригується овал обличчя.
LED-терапія:
🪄Червоний (628-780 нм): оптимальний терапевтичний засіб для зрілої шкіри. Саме червоні промені спрямовані на виробництво колагену і еластину. Покращує метаболізм і кровообіг в клітинах шкіри. Шкіра стає більш рівною, зволоженою і гладенькою, набуває здорового кольору і сяйва.
🪄Синій (470 нм): має виражений антибактеріальний ефект. Проникає у верхні прошарки шкіри для насичення клітин киснем і активно використовується для лікування акне. Пом’якшує, зволожує, заспокоює чутливу ​​шкіру.
🪄Охолодження
Під час холодного вплив шкіра охолоджується до 10-12 °C. Це сприяє звуженню судин і пір, збереженню вологи в шкірі. Така процедура проводиться як завершальна. Має заспокійливий ефект, знімає роздратування, запобігає розвитку акне. Холодний масаж також ефективно знімає набряклість, усуває синці і мішки під очима.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize