Всі категорії
Додати товар

Багатофункціональний масажер для догляду за шкірою обличчя

699 грн -10% 630 грн
Опис

1. Багатофункціональний кольоровий світлий інструмент для омолодження шкіри має чотири режими роботи та кілька функцій, які можуть допомогти вам вирішити різноманітні проблеми зі шкірою та відновити молодість бездоганної шкіри.

2. Режим очищення та омолодження може глибоко очистити шкіру, м’яко та ретельно видалити бруд від макіяжу, не пошкоджуючи шкіру, зменшуючи забиті пори та залишаючи шкіру чистою та яскравою.

3. Режим світлотерапії омолодження має два режими. Режим червоного світла швидко вводить есенцію для догляду за шкірою, дозволяючи шкірі повністю поглинути есенцію для догляду за шкірою та живити зволоженням, збільшити вироблення колагену, зменшити зморшки, а режим синього світла може звузити пори, зменшити акне та підтягнути в’ялу шкіру.

4. Теплий режим підтяжки може масажувати шкіру з високою частотою, підтягувати та піднімати шкіру, відновлювати життєві сили шкіри, зменшувати набряки, звужувати пори та освітлювати шкіру.

5. Режим догляду за очима використовує теплий вібраційний масаж, щоб зменшити втому очей, допомогти вам швидко поглинути есенцію крему для очей, зменшити тонкі зморшки та розбавити темні кола, щоб досягти ефекту краси очей.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
annette9
annette9
Харків
57% виконаних замовлень
Була

Схожі товари