Всі категорії
Додати товар

Ультразвуковий скрабер для чищення обличчя j8320i. новий. зелений. акційна ціна!

695 грн
Опис

Ультразвуковий апарат для чищення обличчя, ліфтингу та тонізації шкіри. Модель J8320i.

Ультразвуковий скрабер для обличчя моделі J8320i являє собою портативний пристрій, обладнаний технологіями трьох найпопулярніших косметологічних методик — ультразвукового пілінгу, мікромасажу та фонофорезу, які дають змогу проводити професійні процедури глибокого чищення та догляду за шкірою обличчя та декольте в домашніх умовах.

Ергономічний дизайн, мультифункціональність, висока ефективність і безпека ПЗ скраберу забезпечують результат, ідентичний салонним процедурам.

Регулярне застосування дає змогу якісно очистити шкіру, уповільнити передчасне старіння, знизити схильність пор до подальшої закупорки, а також досягати таких цілей:

Ефективне очищення шкіри обличчя від ороговілих клітин шкіри

Позбавлення чорних цяток, запалень, інфільтратів

Зменшення розширених пор

Поліпшення кольору обличчя й тону шкіри

Нормалізація процесів саловідділення

Відновлення пружності й еластичності

Зменшення набряклості, ознак втоми та стресу

Скорочення зморщок

Підвищення зволоженості шкіри

Зменшення виразності рубців і шрамів, яскравості пігментних плям

Багаторазове посилення ефекту від застосування косметичних засобів

4 РЕЖИМА РОБОТИ:

Пілінг (***********) — визнаний метод глибокого очищення шкіри. Завдяки ультразвуковим коливанням відбувається повне очищення пор шкіри та усунення чорних цяток, видалення ороговілих клітин епідермісу, комедонів, зменшення кількості шкірного жиру (себуму) з одночасним зволоженням і збагаченням киснем поверхневих шарів шкіри.

Ліфтинг (********) — процедура ультразвукового мікромасажу шкіри та мімічних м'язів. Активізує кровообіг і обмінні процеси всередині клітин, розгладжує мімічні зморшки та робить Вашу шкіру пружною і гладкою, обличчя водночас має свіжіший і молодший вигляд. Мікромасаж покращує доставку кисню до клітин, оживляє внутрішньоклітинний метаболізм і відбувається природна регенерація шкіри.

Іонізація + (***+) — завдяки позитивнозарядженим іонам очищає пори та усуває чорні цятки, освіжає шкіру та сприяє звуженню пор.

Іонізація — (***-) — безін'єкційний метод введення активних речовин у шкіру. ПЗ-хвиля дає змогу компонентам косметичних препаратів проникати в глибокі шари в підвищеній концентрації. Внаслідок цього ефективність активного впливу на шкіру підвищується в десятки разів і продовжується.

Переваги моделі:

Неймовірно продумана форма лопатки забезпечує опрацювання навіть найбільш важкодоступних ділянок.

Комбінація технологій і простота використання пристрою здатна замінити походи в салон. А компактні розміри ультразвукового скрабера, невелика вага та наявність ****заряджання дають вам змогу виконувати процедури в будь-якому зручному місці й тоді, коли ви рахуєте потрібно.

Технічні характеристики:
Вага: 76г
Вольтаж баттареї: 3.7v
Потужність скрабера: 1.5w
Потужність акумулятора: ****
Частота ультразвука: ********

Комплект: Уз скрабер — 1 шт., шнур для підзаряджання — 1 шт., інструкція (на англійському яз.) — 1 шт., пакувальна коробка — 1 шт.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари