Всі категорії
Додати товар

Скрабер для чищення обличчя pk574nf. новий. білий. акційна ціна!

595 грн
Опис

Скрабер для чищення та фонофорез обличчя Black Owl Ultrasonic Shovel PK574nf ідеально підходить для домашнього використання, а також для косметологів, який працюють із «виїздом на будинок».

У чому особливість скрабера Black Owl Ultrasonic Shovel PK574nf — цей прилад поєднує в собі дію трьох різних приладів, у такий спосіб заощаджуючи Ваш час, гроші та місце на пілочці.

Скрабер чудово очищає шкіру від ороговілих частинок, чорних цяток і зайвого жиру — режим «Cleansing».

Використовувати необхідно на зволожену шкіру, щоб ковзання лопатки обличчям було легше та приємніше, а також поліпшити сам процес очищення пор. Кут лопатки до поверхні шкіри має бути 45 градусів. Не забувайте дезінфікувати прилад перед і після процедури.

Прилад для фонофорезу. Для глибшого проникнення сироватки емульсії або маски необхідно використовувати цей прилад у режимі «Moisturizing». На очищену шкіру нанесіть маску або будь-який інший засіб і проводьте масажними лініями. Ця процедура гарантує глибше зволоження шкіри та її тонізацію.

Ліфтинг. Для процедури підтягування та позбавлення зморщок проведіть масаж на відповідному режимі «Liffting». Можна використовувати сироватку під час процедури або ж нанести її після.

Спосіб застосування: Очистьте> шкіру від косметики, пилу, бруду тощо. Нанесіть на обличчя «контактне середовище» — вода, лосьйон, тонік, маска, сироватка — залежно від процедури Очистьте обличчя від залишків засобу та частинок епідермісу, якщо робили чищення, протріть обличчя тоніком і нанесіть звичний догляд. Продезінфікуйте прилад і дайте йому висохнути, після цього закрийте кришку та покладіть у неволожене місце.

Характеристики:
Вихід: 5V/200mA
Номінальна потужність: 3W
Акумулятор: 5 V/200mAh
Час заряджання: 2,5 години
Час використання: 1,5 година
Розмір: 53*159*15мм
Вага: 68g
Колір: чорний
Матеріал: пластик

Комплект: скрабер PK574nf — 1 шт., шнур для підзаряджання — 1 шт., насадки для масажу — 2 шт., інструкція (на англійському яз.) — 1 шт., пакувальна коробка — 1 шт.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари