Всі категорії
Додати товар

Інструменти для видалення вугрів gold 4 шт

200 грн
Опис

Інструменти для видалення вугрів Gold 4 шт
Чотири інструменти різних видів, для видалення вугрів мають різні характеристики і форми, які включають трикутні і круглі петлі, кутові петлі, загострену голку, ложку Уно і не слизьке покриття.

Ми рекомендуємо використовувати набір при достатньо зрілих прищах і протирати всі інструменти спиртом перед і після кожного використання.

Підготовка до процедури очищення:
Перед використанням будь-якого пристрою для видалення чорних цяток необхідно підготувати шкіру.

Перше що потрібно зробити - це очистити проблемне місце засобом, який ви зазвичай використовуєте.
Для того щоб епідерміс розм'як, а пори розкрилися необхідно розпарити шкіру. Процедуру можна провести за допомогою звичайної води, але краще і приємніше буде використовувати відвари трав. Відвар ромашки підходить для всіх типів шкіри і добре дезінфікує. Якщо шкіра схильна до сухості - підійдуть розмарин і полин. Якщо ви власник жирної - календула і чистотіл трохи зменшать жирність.
Нахиляємося над ємністю з гарячою водою, накриваємо голову рушником і чекаємо 15-20 хвилин. Після розпарювання витираємо насухо чистим рушником або одноразовим паперовим рушником.

Після того як епідерміс розпарений і підготовлений до процедури необхідно:

- продезінфікувати інструмент спиртом;
- докласти петлю так, щоб прищ виявився в самому центрі;
- натиснути на тримач;
обробити тканини навколо видавленого прища дезинфікуючим засобом.
Якщо вміст пори не вийшов до кінця, можна натиснути ще раз. Використання петлі підійде для опуклих прищів і чорних крапок.

Варто пам'ятати що таку чистку не рекомендується проводити частіше двох разів на тиждень. Інакше епітелій не встигатиме відновитися після чистки.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
alladot
Newlife
Київ
70% виконаних замовлень
Була

Схожі товари