Всі категорії
Додати товар

Масажер антицелюлітний дерев'яний роликовий

130 грн
Опис

Т-ролик призначений для важкодоступних зон під час антицелюлітного масажу. Це допомагає розщеплювати локальний жир, а також ямочки на шкірі, викликані целюлітом.
Масажний інструмент використовується в магеротерапії (madero — wood, деревна терапія), яка є абсолютно природною та спеціальною технікою, яка стимулює лімфодренаж і, отже, сприяє усуненню целюліту, одночасно руйнуючи жирові клітини, у такий спосіб покращуючи приплив крові та лімфу по всьому тілу. У результаті організм забезпечується киснем та іншими поживними речовинами, які потрібні вашій шкірі, щоб залишатися пружною та підтягнутою.
Виготовлений зі 100% натурального дерева. Виняткова якість і міцність деревини дають змогу використовувати її впродовж тривалого часу.
Переваги масажера:
стимулює циркуляцію крові в тканинах
має розслаблювальну дію на різні групи м'язів
знімає втому, напруження та навіть головний біль.
підходить для всіх, хто прагне вдосконалення фігури: зміцнює м'язи, формує рельєф тіла, зменшує жирові відкладення та сприяє зникненню целюліту.
Під час масажу відбувається активація захисних функцій організму. Масажери для стоп дають змогу самостійно проводити нескладний масаж, що не вимагає спеціальних навичок.
висота — 33 см,
ролик — 13/6 см

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари