Всі категорії
Додати товар

Інструмент для чищення шкіри від вугрів двосторонній. петля/голка

35 грн
Опис

Інструмент для чищення шкіри від вугрів двосторонній. Петля/голка. В футлярі. Виконаний з міцної нержавіючої сталі з не ковзної ручкою. Матеріал: нержавіюча сталь (дуже хорошої якості), не гнуться! Розмір: 12 - 13 див. Колір: сріблястий. Колір футляра - випадковий. Інструмент дбайливо очищає пори від забруднень, видаляє комедони, а також усуває висипання та інші проблемні недосконалості.
Процедура чищення обличчя дуже потрібна і пропонується фактично у всіх косметичних салонах. Але відвідувати їх регулярно виходить не завжди. До того ж після позбавлення шкіри від комедонів і прищів шкіра виглядає не найкращим чином, адже потрібно ще дійти до будинку з таким обличчям і деякий час чекати поки спаде почервоніння. Зате якою гарною виглядає чиста шкіра, так що відмахуватися від такої процедури не варто. Інструменти, якими користуються косметологи, можна з успіхом використовувати в домашніх умовах.
Перед процедурою ретельно очистіть обличчя!
Розпарити шкіру (можна, потримавши над відваром ромашки, календули і т.п.), протерти спиртом, перш ніж приступати до чищення (в інеті є купа відео, як робити механічне чищення обличчя).
ВАЖЛИВО! ІНСТРУМЕНТ І ШКІРУ ОБОВ'ЯЗКОВО ДЕЗІНФІКУВАТИ ДО І ПІСЛЯ ПРОЦЕДУРИ!

Склад: нержавіюча сталь.

Оплата на картку Приват банку або Моно банку.

Стан: Новий
Колір:
  • Сріблястий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
pandora13
pandora13
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари