Всі категорії
Додати товар

Електрокоагулятор для видалення папілом і бородавок (плазмова ручка)

489 грн -29% 350 грн
Опис

Цей електричний коагулятор призначений для видалення папілом, бородавок і неглибокої пігментації. Підходить для домашнього використання і для салону краси. Працює від джерела живлення через порт USB. Тип кабелю живлення має USB- з'єднання, що дає змогу під'єднувати його до різних джерел живлення.

Електрокоагуляція зарекомендувала себе як перевірений, надійний і безпечний спосіб усунення дефектів на шкірі. Сучасне обладнання дає змогу швидко, безболісно йбезболісно видаляти різні недосконалості зі шкіри швидкий і безболісний метод. Водночас цей метод є більш доступним проти лазерних.

Особливості електричного коагулятора

Косметологічний коагулятор моделі ҮРОЗ призначений для видалення пігментації та доброякісних утворень. Після увімкнення коагулятора генерує електричний струм, передавання якого проходить через голку. Діаметр голки можна змінювати. У комплекті йдуть 5 тонких одноразових голок і одна широка голка, яку можна стерилізувати. Тонкими одноразовими голками можна працювати як у вертикальній, так і в горизонтальній площині, як зрізаючи новоутворення.

Форма приладу нагадує форму ручки. Ця модель дуже ергономічна, добре лягає в руку та фіксується в ній. Поверхня пластику не ковзна.

Інтенсивність струмового подавання можна регулювати. Усього 3 рівні інтенсивності. Найнизь інтенсивність підійде, наприклад, для видалення веснянок.

У приладі Mini Freckle Pen використані інноваційні технології, в основі яких лежить високотехнологічний метод електричної іонної карбонізації. Цей прилад миттєво видаляє веснянки, вікові пігментні плями та жирові роді. Технологія іонної карбонізації дає змогу безболісно видаляти дефекти зі шкіри. Під час сеансу клієнт практично не відчуває больових відчуттів. І завдяки їй же (технології) під час виконання всіх рекомендацій видалення дефектів шкіри проходить без кровотечі, а на місці дії утворюється ранка, яка затягується й відшаровується впродовж тижня.

Прилад допоможе розв'язати такі проблеми, як-от:

веснянки;

• папіломи та бородавки;

вікові пігментні плями

рубці;

родинки;

інші новоутворення.

Гострі захворювання аритмії, наявність кардіостимулятора, схильність до розвитку келоїдних рубців, порушення згортання крові, гіпертонічна хвороба 2 ступені, онкологічних захворювань, гіпертермія.

Протипоказання до застосування

Гострі захворювання аритмії, наявність кардіостимулятора, схильність до розвитку келоїдних рубців, порушення згортання крові, гіпертонічна хвороба 2 ступеня, онкологічних захворювань, гіпертермія.

Пам'ятайте, що хоча прилад може використовуватися в домашніх умовах — його потрібно застосовувати тільки після консультації з дерматологом.

Технічні характеристики

• Модель: ҮР03

• Матеріал: АБС + сталева голка

• Розмір виробу: 161*65*35 мм

• Кількість режимів роботи: 3

Вхідний струм: 5V/1A

• Потужність: Мах 5W

Вага виробу: 30 г

Комплектація

• Коагулятор - 1 шт

Тонкі голки 5 шт.

• Конусні насадки 1 шт.

• USB кабель

• Інструкція користувача

ручка для видалення папілом бородавок

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари