Всі категорії
Додати товар

Якісна термошапка для ламінування і лікування волосся hair treatment cap

650 грн
Опис

Електрична ТермоШапка для лікування і ламінування волосся. ___КОД: 552242293 Прекрасна недорога альтернатива салонному сушуару! Наносьте на волосся ламінат або лікувальну маску, надягаєте зверху гріючої шапочку, встромляєте в розетку і займаєтеся своїми справами. Електрична шапочка сприяє швидкому всмоктуванню поживних масок , лікувальних, масел, трітмент ,Anthocyanin, БІО ламінатів, та ін різних засобів для лікування ,харчування, відновлення, зміцнення волосся і шкіри голови!!! **************************************************** Спосіб застосування: вимийте волосся з шампунем, потім підсушіть їх з допомогою рушники, так щоб волосся не капала вода. Нанесіть на волосся ламінуючий склад або відновлює маску, надягніть на волосся поліетиленову шапочку. Потім надіньте термошапку і включите її в розетку. Залиште термошапку на голові 10-15 хвилин. Зніміть шапку і обов'язково дайте волоссю охолонути, перш ніж змивати засіб. Це необхідно, щоб запечатати кератинові луски волоса і не пошкодити волосся в процесі змивання. Якщо в інструкції по застосуванню засобу зазначено більш тривалий час дії, то залиште засіб під термошапкой на вказаний в інструкції час. Змийте засіб, в кінці промийте волосся прохолодною водою. Шапку вимкніть з розетки, дайте охолонути. При необхідності протріть вологою серветкою і приберіть в сухе, недоступне для дітей місце. Домашнє ламінування волосся желатином (рецепт) Для желатинової маски вам знадобиться: 1 пакетик желатину; Кипяченная вода; Маска або бальзам для волосся. Як робити ламінування волосся (інструкція ламінування волосся): 1. Кип'ятимо воду, даємо їй трохи охолонути. Висипаємо 1 ст. ложку желатину в скляну ємність і заливаємо 3 ст. ложками НЕ ГАРЯЧОЇ води. Якщо у вас густі або довге волосся, то збільште пропорції в 3 рази, тобто на три ложки желатину додайте 9 ложок води (просто робіть завжди в пропорції 1:3). Ретельно все перемішуємо. Не бійтеся, якщо желатин прилипає до столових приладів, він потім легко змиється. Радимо, після того, як ви всі добре размешаете, накрити посуд з желатином тарілочкою, щоб він не остигав і не застиг. Так, до речі, ця пропорція розрахована на короткі волосся. Після першої процедури ви повинні самі вже відкоригувати пропорції виготовленої желатинової суміші. Щоб наступного разу, коли ви вирішите зробити ламінування волосся вдома желатином, ви будете вже знати, скільки суміші необхідно для ваших волосся. 2. В цей час, поки желатин набухає, ви йдете мити голову шампунем, а потім ще наносите бальзам і потім змиваєте. Волосся витираємо рушником, щоб видалити зайву вологу, але щоб вони залишалися трохи вологими. 3. Итак, с момента, как мы сделали желатиновую кашицу, должно пройти примерно 15-20 минут. Теперь проверяем, что у нас с желатином. Если он не полностью растворился, то можно подогреть его еще на водяной бане, помешивая до однородной массы.
4. Затем добавляем к желатину свою любимую маску — половину столовой ложки (не желательно добавлять больше, так как эффект может быть не такой, как надо). Консистенция должна напоминать густую сметану или тесто.
5. Теперь наносим желатиновую смесь на свои влажные волосы. Желательно не наносить на саму кожу головы, т. е. на сами корни волосы. Отступите примерно 1 см от корней волос. Наносится желатиновая маска очень быстро. Вот увидите – эта процедура ламинирования не составит вам труда.
6. Теперь, как только мы нанесли всю смесь на волосы, то вам надо надеть полиэтиленовый пакет и сверху термо шапочку. Прогреваем 45 минут.
7. Теперь смываем с волос желатиновую маску водой. Вы увидите, что желатин смоется с ваших волос без особого труда, благодаря бальзаму, который мы добавили в смесь.
Характеристики:
Напряжение: 220 V
Мощность: 65 W
Диаметр: 25 см
Высота: 18 см
Температура нагрева: примерно 60 гр
Длина шнура: 1,80 м.
#термошапка уреплениеволос лечениеволос ламинированиеволос

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари