Всі категорії
Додати товар

Бу, чайник для вершків haden brighton cornish — електричний чайник для швидкого...

616 грн -4% 596 грн
Опис

БУ, чайник для вершків Haden Brighton Cornish — Електричний чайник для
швидкого кип'ятіння в стилі глечика — Корпус із неіржавкої сталі — Захист від
википання — Водяне вікно та ваги — 3000 Вт — 1,7 л Бренд Haden
Колір Крем
Особлива функція Знімний фільтр, бездротове, швидке кип'ятіння
Інформація про пакет Чайник
Тип оздоблення Пофарбований

* * *

Місткість
1,7 літра
Матеріал
Неіржавка сталь, пластик
Напруга
240
Потужність
3000 Вт

* * *

Про цей товар

- Характеристики та функціональні можливості: Електричний чайник Haden Brighton ідеально підходить для щоденного приготування чаю або кави. Цей зручний електричний чайник має обертову на 360° основу з гнучким шнуром завдовжки 75 см. Має ергономічну ручку та зручний носик.
- Економія грошей та енергії: кип'ятіть стільки води, скільки вам потрібно; Цей чайник із неіржавкої сталі має маркування чашки на індикаторі рівня води. Обладнані елементом швидкого кип'ятіння потужністю 3 кВт, наші чайники будуть нагрівати воду швидше, що дасть змогу вам заощадити гроші за електроенергію в довгостроковій перспективі.
- Безпечний у використанні: цей чайник для вершків без бісфенолу-А має функції автоматичного вимкнення й захист від сухого кипіння. Коли чайник увімкнений, спрацьовує функція автоматичного вимкнення, яка вимикає живлення, коли вода досягає точки кипіння. Це також запобігає википанню води та витрачанню енергії, а захист від сухого закипання запобігає її перегріванню та використанню непотрібної енергії.
- Вдосконалений і стильний дизайн: насолоджуйтеся чашкою чаю з електричними чайниками Haden Brighton. Елегантний чайник корнуолського кремового кольору. Поєднуючи в собі стиль і функціональність, цей чайник у ретростилі ідеально підходить для кухні.
- Про цей продукт: В Haden ми цінують ваше задоволення. Наші продукти розроблені з урахуванням зручності та практичності, і на них надається гарантія 1 рік. Наша гаряча лінія та підтримка електронною поштою можуть допомогти вам із запитаннями, пов'язаними з продуктом.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари