Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Чохол для ноутбука, сумка 13.3 megagear з тонкої шкіри та флісу

1000 грн
Опис

Особливості продукту:

ВИШУКАНА МАЙСТЕРНЯ З НАТУРАЛЬНОЇ ШКІРИ. Сумка для Macbook з натуральної шкіри MegaGear виготовлена з високоякісної натуральної шкіри з тонким і міцним рядком, що надає їй елегантного вигляду і тонкого корпусу. Зразкова модель ручної роботи, що поєднує в собі приємні відчуття та гарний зовнішній вигляд натуральної шкіри без шкоди для універсальності та зручності.

РОЗМІР. Сумка MegaGear з натуральної шкіри та флісу підходить для MacBook Pro та Air з діагоналлю екрану 13 та 13,3 дюйма, ноутбуків, ультрабуків або планшетів.

ПРАКТИЧНІСТЬ. Сумка MegaGear з натуральної шкіри та флісу для Macbook відрізняється тонким мінімалістичним дизайном і може використовуватись як чохол або чохол для вашого комп'ютера, її можна носити окремо або в іншій сумці. Він має швидкий доступ із верхнім завантаженням.

МІЦНІСТЬ — Сумка MegaGear для Macbook з натуральної шкіри та флісу виготовлена з міцних матеріалів та має міцний та міцний рядок, що забезпечує тривалий термін служби.

СТИЛЬНА - Сумка MegaGear для Macbook з натуральної шкіри та флісу представлена у двох кольорах: коричневому та синьому. Виберіть стиль, який найкраще відповідає вашій особі.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари