Всі категорії
Додати товар

Чохол протиударний з кліпсою gear4 platoon для iphone 11/xr (6.1") black

1199 грн
Опис

Чохол протиударний з кліпсою Gear4 Platoon для iPhone 11/XR (6.1") обладнаний
захистом від ударів і зіткнень, а також спеціальними заглушками для портів
проти потрапляння піску та бруду.

- Захистіть свій смартфон від падіння, бруду та інших неприємностей, які можуть підстерігати вас кожен день, незалежно від того, де ви знаходитесь - вдома, на роботі чи в поїздці, композитний корпус чохла надає ефективний і максимальний рівень захисту, зокрема він поєднує в собі три захисні шари, що працюють як одне ціле, і протестовані в лабораторних умовах: Gear4 Platoon - той чохол, якому можна довіряти, не переживаючи, що він підведе в найвідповідальнішу хвилину.

- Більше 24 випробувань і протягом 238 годинник дозволяє чохлу витримувати серйозні перевантаження, тому що він без вагань виконує поставлені завдання, так само як і ви повністю занурюєтеся в роботу протягом дня, його сертифікований протиударний корпус здатний переносити не тільки удари і падіння, але й протистояти будь-якій погоді, включаючи дощ бруд та пил. Тож уперед! Робіть те, що захочеться, а захист свого девайса залиште Gear4 Platoon. - Захист від ударів - те, чим по праву може похвалитися даний чохол. Він не тільки відображає і частково поглинає втрату, але й не пропускає її усередину до смартфону. На додаток, порти та роз'єми телефону залишатимуться чистими, оскільки спеціальні заглушки захистять їх від засмічення брудом, пилом та сміттям. Покриття для екрану оберігає його від зношування та подряпин, та гарантує повноцінний доступ до необхідної вам функції.

- Основний корпус чохла виготовляється з полікарбонату, і з зовнішнього боку доповнюється спеціальним гумовим покриттям. Воно, у свою чергу, допомагає йому щільно триматися в руках, і не вислизати в непередбачуваних ситуаціях. Додатково, разом із чохлом є спеціальна накладка на екран.

- У комплекті з чохлом йде спеціальне кріплення, за допомогою якого він може кріпитися до пояса або ременя. При необхідності, воно виконує роль підставки, та встановлює телефон під зручним для перегляду відео та фільмів кутом. Вирізи для портів, отвір для задньої та передньої камери, динаміків та центральної кнопки Home дозволять використовувати смартфон на свій розсуд.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize