Всі категорії
Додати товар

Чохол gogme для гаманця samsung galaxy a72 5g, чохол для шкіряного чохла преміум-класу...

193 грн -4% 187 грн
Опис

Чохол GOGME для гаманця Samsung Galaxy A72 5G, чохол для шкіряного чохла
преміум-класу Retro PU з функціональною підставкою / слотом для карт /
магнітною автоматичною адсорбцією, синій

Бренд GoGME
Колір Синій
форм-фактор Книга
Сумісні моделі телефонів Самсунг Галактика А72
Матеріал Шкіра, Силікон, Термопластичний поліуретан
Мотив Суцільний

* * *

Про це стаття

- [Підтримка слотів для карт] Чохол для гаманця Samsung Galaxy A72 5G, сумка для гаманця, розроблена достатньо місця, щоб вмістити все необхідне, включаючи кредитні картки, дебетові картки та медичні картки, щоб задовольнити всі ваші потреби.
- [Захищений замок] Функція автоматичної адсорбції магнітів преміум-класу для цього корпусу Samsung Galaxy A72 5G перетворюється на мультимедійну підставку з магнітним закриттям для легкого відкриття з надійним захопленням при закритті. (Магніт не впливає на приймальний сигнал або будь-яку функцію пристрою.)
- [Оптимальний захист] Цей чохол Samsung Galaxy A72 5G Flip Case був розроблений, ретельно протестований і перероблений, щоб забезпечити вашому телефону міцний захист від падіння. Охоплюючи всі чотири кути та піднімаючись над екраном, щоб захистити свій Samsung Galaxy A72 5G. Основа корпусу виконана з багатошарового ударостійкого силікону, в той час як екстер'єр має прошиту PU-шкіру.
- [Ідеальний розмір] Він ідеально відповідає формі вашого Samsung Galaxy A72 5G і робить ваш телефон персоналізованим і модним. Точне різання для всіх портів, камери і динаміка, бічна кнопка з повним захистом кришки.
- [Сумісність] Тільки для Samsung Galaxy A72 5G. Повний доступ до всіх функцій (камери, відбитки пальців, порти і кнопки)

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари