Всі категорії
Додати товар

Накладне кріплення для штатива yiyant, важіль шарнірний, тримач для мобільного телефону

600 грн -5% 570 грн
Опис

Накладне кріплення для штатива YIYANT, важіль шарнірний, тримач для мобільного
телефону

Про цей товар

- 【Універсальна сумісність】наш тримач для штатива поставляється з універсальною різьбовою головкою 1/4 дюйма, добре підходить для затискачів для смартфонів, веб-камери, мікрофонів, кільцевого підсвічування, екшн-камер, 5-дюймових моніторів, веб-камер та інших пристроїв.
- 【 Універсальна кульова головка з гвинтом 1/4 дюйма. Ця стельова відеопідставка має кульову головку з гвинтом 1/4 дюйма та затискач для телефону, який має отвір для гвинта діаметром 1/4 дюйма збоку та знизу тримача телефону. підходить для телефонів (макс. ширина 8,0 см) для iPhone 15/14/13/12/12 PRO/XR,XS,XS Max,X,8,8 plus,7,7 plus,6s/Samsung S20/A21S /A51/A71 /A10s/для Google Pixel 4a/ для Huawei і т.д.
- 【Регулювання на 360°】 Завдяки універсальній кульовій головці, висувній на 360°, регульованій на 180° та обертовому на 360° ножичному важелю підвіски, ви можете регулювати кут і висоту за вашим бажанням, щоб задовольнити різні сценарії застосування, такі трансляція, випічка; Щелепний затискач підходить для столу, столу, серванту. Максимальна товщина 4,6 см (1,8 дюйми).
- 【Легко встановлювати та знімати】-тримач затискача для мобільного телефону має міцний затискач, що дозволяє надійно утримувати ваш телефон. Його легко прикріпити до таких меблів, як стіл та книжкова полиця. М'яка гумова накладка на базовому затиску не пошкодить ваш дерев'яний або скляний стіл і ідеально підходить для використання мобільного телефону для перегляду фільмів та прослуховування музики у спальні, ванній кімнаті, кухні, тренажерному залі та офісі.
- 【Звільніть руку 】【Широко використовується】Цей регульований лінивий тримач преміум-класу з обертанням на 360° спеціально розроблений для надійного утримання телефону на ідеальній відстані та під кутом для зручного перегляду. Він ідеально підходить для зйомки відео згори або фотографій і може широко використовуватися в малюванні. , рукоділля, мистецтво, кулінарія і т. д. просто насолоджуйтесь життям

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари