Всі категорії
Додати товар

Бездротові навушники dascert q38 bluetooth 5.3, водонепроникні

900 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип аксесуара: Гарнітури

Бренд Dascert
Назва моделі Q38-Синій
Колір Синій
Форм-фактор Вухо
Технологія під'єднання Бездротовий
Про цей предмет
Подвійний цифровий світлодіодний дисплей і 48 годин відтворення: футляр для заряджання бездротових навушників зі світлодіодним дисплеєм показує залишок заряду у відсотках. Зарядний чохол показує рівень заряду батареї від 1% до 100%, щоб повідомляти вам про поточний стан живлення ваших навушників і зарядного футляра в будь-який час і в будь-якому місці. До 6-8 годин відтворення за звичайного використання на одному заряді та збільште цей час до 48 годин відтворення за допомогою компактного зарядного футляра на 800 мА·год. Завдяки швидкому заряджанню Type-C заряджання футляра займає всього 1,5 години.
Новітня Bluetooth 5.3 і широка сумісність: Bluetooth-навушники використовують передову технологію Bluetooth 5.3, щоб забезпечити стабільніше з'єднання, меншу затримку та менше енергоспоживання під час передавання даних. Цей Bluetooth-навушники сумісні зі смартфонами, що використовують iOS 9.0/Android 5.0 або вище, а також Bluetooth 4.0 або новіші з усіма пристроями Bluetooth. Отже, вам не завадять заплутані дроти, і ви насолоджуватиметеся зручністю, яку приносять ці гарнітури.
Якість стереозвуку Hi-Fi: наші навушники Bluetooth обладнані 13-міліметровими динамічними динаміками, які роблять баси різкішими, а середні частоти насиченими та текстурованими, забезпечують збалансований і природний звук із чудовим звуком динамічним діапазоном і точністю, насолоджуйтеся розмовами та музикою без будь-яких. зникнення та переривання звуку. Ви можете більше зосередитися на музиці, яку любите, і зосередитися на роботі.
Комфортний дизайн вушних гачків для занять спортом і водонепроникність IP7: ці нові спортивні бездротові навушники, які допоможуть вам бути мотивованими, регульовані та надійні силіконові вушні гачки й ергономічний дизайн гарантують, що ваші навушники залишатимуться на місці під час занять. про навушник відпаде. Цей водонепроникний навушник виготовлений за стандартом водонепроникності IP7. Не хвилюйтеся про піт, сильний дощ або пролиту рідину та насолоджуйтеся музикою будь-де та в будь-який час.
Однокрокове з'єднання та сенсорне керування: виберіть 2 спортивні навушники, і вони автоматично з'єднаються між собою, а потім тільки одним кроком увійдіть у настроювання Bluetooth мобільного телефона, щоб під'єднати навушники. Якщо ви використовуєте справжні бездротові навушники, просто витягніть другий, щоб домогтися плавної трансформації між однорежимним і подвійним режимами. Багатофункціональна сенсорна панель на кожному навушнику допомагає зручніше відтворювати, ставити паузу, регулювати гучність, відповідати, завершувати дзвінки, активувати Siri та Google Assistant.

Продавець
vladi...
vladimirkoval463786
Запоріжжя
50% виконаних замовлень
Був

Схожі товари