Всі категорії
Додати товар

Підставка-тримач для планшета xo c46b white

450 грн
Опис

Виробник: Інший виробник
Тип аксесуара: Підставки-держателі

Настільний тримач XO C46B виготовлений з міцних та зносостійких матеріалів — металу та полікарбонату, він має вишуканий та лаконічний дизайн і надійно утримуватиме гаджет, оберігаючи його він випадіння та зісковзування.

Особливістю тримача є також і те, що завдяки ретельно продуманій конструкції, його можна скласти до розміру кишенькового блокнота.

Ви можете використовувати холдер для планшета як вдома — під час перегляду улюблених фільмів, так і на роботі — під час виконання робочих завдань. Тепер все частіше замість покупки стаціонарних ПК, багато підприємств переходять на планшети, оскільки це дуже зручно, мобільно та набагато вигідніше.

Завдяки спеціальному поворотному механізму тримач можна розташувати під найбільш комфортним кутом. Окрім цього, сама площа поверхні холдера має рельєфне силіконове покриття, завдяки якому гаджет надійно утримуватиметься на підставці, не буде ковзати та не залишатиме пошкоджень на корпусі планшета.

Не варто забувати, що лише при дбайливому ставленні до свого гаджета можна максимально подовжити термін його експлуатації. Використовуючи XO C46B можна не турбуватись про переломи на кабелях підзарядки пристроїв, оскільки доступ до відповідних роз'ємів абсолютно вільний, а спеціальні нижні кронштейни тільки підтримують планшет абсолютно не торкаючись екрану, відповідно і не пошкоджують його.

Характеристики:
Матеріал: ABS + алюмінієвий сплав + силікон.
Розмір: 138 х 98 х 25мм
. Вага: 320г.
Для телефонів та планшетів 4-10 дюймів.
Застосування: настільна підставка.

Схожі товари