Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Була На Шафі більше 30 днів тому

Смартфон wileyfox swift 2 plus 5" ips 3/32gb nfc стан нового

1800 грн
Опис

Виробник: Інший виробник

Торг

Смартфон Wileyfox Swift 2 Plus 5" IPS 3/32gb NFC Стан нового

Телефон майже не був у використанні (користувались фактично тиждень-півтора)

На задній кришці є декілька подряпин.

Повний комплект: коробка, телефон, юсб шнур для швидкої зарядки.
Також додам в подарунок чохол - книжку, та навушники.

Можливий торг, пропозиції по ціні скидайте в повідомлення

Характеристики:

Екран (5", IPS, 1280x720)
Qualcomm Snapdragon 430 MSM8937 (1.4 ГГц)
основна камера: 16 Мп, фронтальна камера: 8 Мп
RAM 3 ГБ/ 32 ГБ вбудованої пам'яті + microSDXC (до 64 ГБ)
3G/ LTE/ GPS/ підтримка 2-х SIM-карток (Micro-SIM + Nano-SIM)
Android 6.0.1 (Marshmallow)
2700 мА·год
Підтримується встановлення двох SIM-карток або однієї SIM-картки та карти пам'яті. Слот для другої SIM-картки суміщений зі слотом для карти пам'ятв

Товщина корпусу 8.6 мм
Прохолодний на дотик, стильний і дуже міцний металевий Wileyfox завтовшки лише 8.6 мм, дарує приємні тактильні відчуття. Тонка лазерна облямівка вздовж периметра корпуса, лазерне гравіювання вздовж обідка основної камери та сканера відбитка пальця, вигнутий 2.5D дисплей і фірмовий лисячий логотип надають образу смартфона естетичної завершеності. Завдяки компактним розмірам і невеликій вазі Wileyfox Swift 2 природно лежить у руці та зручний у роботі.

Доступ в один дотик!
Сканер відбитків пальців — це пароль, який ви ніколи не забудете. Лише один дотик буде відділяти вас від доступу до особистих даних і файлів. Він дає змогу миттєво розблокувати смартфон за допомогою відбитка вашого пальця, а також здатний замінити тяжку процедуру введення паролів для програм, які підтримуються. Завдяки новітнім можливостям прошивки Cyanogen 13.1 і ОС Android M ви зможете контролювати доступ до застосунків. Просто встановіть доступ за відбитком пальця й ніхто, крім вас, не зможе відкрити програму або здійснити оплату через модуль NFC.

Технологія NFC для передавання контенту в один дотик і сполучення з аксесуарами
NFC (Near Field Communication) — простий спосіб встановити високочастотний бездротовий зв'язок між пристроями на невеликих дистанціях. За допомогою технології NFC ви зможете під'єднувати пристрої між собою лише одним дотиком.

Процесор Octa core 1.4 ГГц від Qualcomm
Восьмиядерний чипсет Qualcomm Snapdragon 430 MSM8937 з 64-бітною архітектурою відкриває нові можливості у використанні смартфона. Процесор складається з 8 потужних ядер Cortex A53 MPcore і має тактову частоту 1.4 ГГц. Ви отримуєте флагманський пристрій нового покоління, здатний ефективно працювати з ресурсомісткими застосунками й 3D-іграми.

Системи навігації GLONASS, GPS і A-GPS
Наявність супутникових навігаційних системи GLONASS і GPS дає змогу завжди перебувати в системі координат і мати доступ до геоданих з будь-якого півкулі Землі. Для підвищеної роботи навігаційних систем було встановлено модуль Assisted GPS. A-GPS за лічені секунди зможе визначити ваше місцеперебування навіть за низького рівня сигналу — в підземних тунелях, в оточенні висотних будівель і лісопаркових зонах.

Підтримка 2 SIM-карток і швидкість 4G LTE
Підтримка найпопулярніших у світі діапазонів 4G LTE (band 3, 7, 20) дасть вам змогу вільно користуватися високошвидкісним з'єднанням у будь-якій країні та завантажувати дані зі швидкістю до 150 Мб/с.

Універсальний слот для SIM-карток
Підтримка роботи двох SIM-карток* дає змогу розширити можливості спілкування й використовувати один смартфон для різних цілей. Обидва слоти підтримують LTE з'єднання, а отже, вам не доведеться переставляти SIM-картку для доступу до швидкісного інтернету — просто виберіть потрібну опцію в меню. Wileyfox Swift 2 обладнаний універсальним слотом для SIM-карток і карти пам'яті. Все просто: якщо ви потребуєте збільшення обсягу пам'яті, поставте в смартфон комбінацію з micro-SIM і microSDXC, якщо ж вам потрібно використовувати другу SIM-картку, поставте в слот micro-SIM + nano-SIM.

Камера 16 МП, f/2.2, 5 фізичних лінз
Відкривайте для себе світ захопливих знімків і відео разом з Wileyfox. Матриця основної камери з роздільною здатністю 16 МП має апертуру f/2.2 і вирізняється високо…

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Різнокольоровий
Клас:
Сматфони

Схожі товари