Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Башта помічника "монтессорі" (березова фанера)

2900 грн
Опис

Башта розроблена за системою Марії Монтессорі, про неї сучасні мами знають точно. Головна ідея полягає у простій, але сильній фразі: «Допоможи мені зробити це самому». Завдання дорослого — створити навколо малюка безпечний і розвиваючий простір, щоб дитина могла розкрити свій творчий потенціал, зберегти індивідуальність і навчитися самостійно справлятися з труднощами.

Діти навчаються, копіюючи батьків і дуже хочуть зробити все самостійно, почуватися повноцінним членом сім'ї. Нашими дизайнерами розроблений дитячий стілець, підтримка для маленького помічника на кухні і не тільки. Він дає дитині можливість досліджувати, створювати, брати участь, рухатися.
Башта маленького помічника робить життя батьків легшим, а життя дитини цікавіше, доступніше, вчить самостійності та впевненості у своїх силах, малюк може брати участь у процесі збирання, миття, приготування їжі. Спостерігати за тим, як і що робить мама чи тато.
Стілець Монтессорі знайде своє застосування не тільки на кухні, а й у ванній – ваш малюк зможе самостійно вмиватися та мити руки, чистити зуби.

Стілець зроблений з високоякісної березової фанери, дерево вкрите ЕКО лаком на водній основі, призначеним для дитячих меблів, також ми можемо запропонувати вам покрити його фарбою, яка теж призначена для дитячих виробів і не має неприємного запаху або якихось шкідливих елементів.

Висота сходинки та сидіння регулюється в 2х та 3х положеннях, відповідно. Поручні знімаються. Може дорослими використовуватися як міні-драбинка. Витримує вагу понад 90 кг.

Матеріал: фанера 15 мм.

Габарити: 89 х 43 х 40 см (в/ш/гл).

Три висоти платформи: 38 см, 43 см, 49 см.

Захисна поперечка, висота: 40 см, 45 см, 51 см.

Висота сходинки: 15 см, 23 см.

Ширина сходинки: 12 см.
Додаткові характеристики:
Стать: Унісекс
Вік: До 11 років
Матеріал: Фанера
Матеріал каркасу: фанера
Вид: Стілець, табуретка

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари