Всі категорії
Додати товар

Rainbow tale мобіль

350 грн
Опис

Продам музичний мобіль у відмінному стані. Підходить для діток з народження! Пластик дуже якісний, іграшки красиві і що ще важливо-розташовані під кутом, відповідно дитина лежачи буде їх бачити і розглядати (а не задню частину іграшок,як це часто зустрічається). Всі іграшки знімаються, миються, і використовуються в подальшому як брязкальця. У кожної іграшки свої особливості: Равлик з кульками усередині які відмінно видно дитині; Метелик зручно лежить в руках, прогумована трохи, дитина навіть може її гризти, всередині щось дрібне гримить як крупа; Погремушка с подвижной пчелкой которую можно по кругу передвигать пальчиками;
Центральная божья коровка с небьющимся зеркальцем в сторону малыша.
Из недостатков: крышка под батарейки заклеена скотчем так как гвоздик не держится в резьбе (на последнем фото показано).

Помогает научиться фиксировать зрение на движущихся предметах, улучшает засыпание, привлекают внимание ребёнка, успокаивает , а также совершенствует координацию его движений. Фигурки крутятся, а приятные классические мелодии (7 шт.) успокаивают ребёнка (2 режима громкости).
Прибор работает от 2-х батареек.
4 іграшки-брязкальця видають різні звуки, шуми, а метелик з гумовими крилами - прорізувач для зубів.

Стан: Ідеальний
Колір:
  • Салатовий
  • Жовтий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
kater...
Катя Одесса
Супер-продавець
Одеса
90% виконаних замовлень
Була

Ще продаю