Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Мобіль fisher price сон метелика

1700 грн
Опис

Мобіль Fisher Price Сон метелика — найперша іграшка новонародженого, з якою малюк буде засинати швидко та безтурботно. У мобіля є симпатичні ведмедики, проектор з метеликами, колискові пісні, ніжні мелодії та звуки природи. За допомогою пульта з дистанційним керуванням мобіль може використовуватися як лампа-нічник навіть на відстані. Оригінальна іграшка буде розвивати зір дитини та її слух. Є 3 аудіорежими до 30 хвилин колискової музики, білого шуму або звуків природи.

Ви можете використовувати чарівний мобіль від Fisher-Price у 3 різних способах. Його можна прикріпити до ліжечка за допомогою дужки і таким чином допомагає класичним способом засинати. Ви можете зняти мобільний і, завдяки механізму кліпси, легко прикріпити його до коляски або подібних місць, коли ви в дорозі. Музичну скриньку, яка також знімається, можна використовувати під час вечірнього переодягання, щоб створити настрій вашої дитини перед сном.

З нічником і музичною скринькою До 30 хвилин заспокійливих звуків ви можете вибирати між музикою, фоном або природними шумами за допомогою Dream Bear Mobile. Троє милих м’яких плюшевих ведмедиків у пухнастих костюмах і різнокольорових крилах крутяться навколо, а нічник проектує гарні зірочки на стіни.

Мобільний ведмідь мрії Fisher-Price 3-в-1 — це універсальний компаньйон для повсякденних справ, який має заспокійливий ефект.

Пульт дистанційного керування для відтворення, не турбуючи дитину
Знімна музична скринька зі світловим проектором для різноманітного використання
Мобіль знімний для кріплення до коляски
Потрібні батареї: 4x AAA і 4x AA (не входять в комплект)
Рекомендований вік: від народження
вага 1.200

товар під замовлення 3-4 дні і доступний в Україні, оригінал

ціна АКЦІЙНА -1700 грн, звичайна ціна без акції - 2400грн, зараз можна купити зі знижкою!

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
452136
452136
Була